SANS FOR DAMER BEGGE TO: Kjæresten min har klina med flere damer enn meg, sa Jason Sudeikis da han delte ut pris på ESPY Awards i Los Angeles onsdag. Her er han fotografert på en ferietur til Hawaii med sin Olivia Wilde. Foto: FameFlynet
SANS FOR DAMER BEGGE TO: Kjæresten min har klina med flere damer enn meg, sa Jason Sudeikis da han delte ut pris på ESPY Awards i Los Angeles onsdag. Her er han fotografert på en ferietur til Hawaii med sin Olivia Wilde. Foto: FameFlynetVis mer

- Dama mi har klina med flere kvinner enn meg

Jason Sudekis utleverte filmstjerne-kjæresten på TV.

SEOGHØR.NO: Hollywoodstjernene Jason Sudeikis (37) og Olivia Wilde (27) er et av USAs heteste par for tiden, og de to ser fram til å gifte seg etter at de forlovet seg i januar.

Mens Olivia er kjent fra filmer som «The Change-Up» og «TRON: Legacy» har Sudeikis hatt suksess som komiker, blant annet i TV-programmet «Saturday Night Live».

Og Sudeikis klarte ikke å la være å vise sin humoristiske side på forlovedens bekostning, da han delte ut en pris under idrettsgallaen ESPY Awards i Los Angeles onsdag.

- Kroppen min minner mer om en kvinne enn en idrettsutøver. Kjæresten min vet det, og synes det er greit. Hun har klina med flere damer enn meg, sa han ifølge nettsiden Justjared.

Jason og Olivia har vært sammen i ett og et halvt år, og pleiet nylig kjærligheten med en romantisk ferie på Hawaii.

LES OGSÅ: Sudeikis tok forloveden med på strippeklubb