Dama ble sjalu da popstjernen kysset J-Lo

Men ikke av den grunnen alle tror...

<strong>DRØMMEREAKSJONEN?:</strong> Skuespiller Michelle Keegan ble sur over at det var boyband-kjæresten Max George (t.v) - og ikke hun selv - som fikk kysse latinobaben Jennifer Lopez. Og The Wanted-sangeren virker temmelig fornøyd med den reaksjonen. Her er paret av Foto: All Over Press
DRØMMEREAKSJONEN?: Skuespiller Michelle Keegan ble sur over at det var boyband-kjæresten Max George (t.v) - og ikke hun selv - som fikk kysse latinobaben Jennifer Lopez. Og The Wanted-sangeren virker temmelig fornøyd med den reaksjonen. Her er paret av Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter at popartisten Max George kysset «American Idol»-dommer Jennifer Lopez (42) under en liveopptreden på programmet i april, skulle man tro at kjæresten hans ville bli sur.

Og «Coronation Street»-skuespiller Michelle Keegan (25) ble sur, men neppe av den mest åpenbare grunnen. George, som er med i det irsk-britiske boybandet The Wanted, uttaler følgende om episoden:

- Kjæresten min var sjalu, men ikke fordi jeg kysset J-Lo. Det var heller fordi hun ikke var sammen med J-Lo. Hun er skikkelig forelsket i henne. Så hvis hun møtte J-Lo, ville det vært jeg som måtte følge med, sier sangsjarmøren til The Sun.

- Når det er sagt, hadde jeg ikke hatt noe imot å se på de to sammen - det ville vært topp, legger han til.

Selv om kjæresten altså ikke var helt fornøyd, ble den britiske artisten svært populær i kompisgjengen etter kysse-stuntet. Angivelig spurte folk ham stadig om hvordan det var å kysse den vakre latinostjernen.

- Jeg har hatt verre dager. J-Los kjæreste satt i publikum og så på, noe som gjorde det enda frekkere. Men hun er helt klart en av de hyggeligste stjernene vi har møtt. Hun var perfekt, forteller Max George videre.

Etter bruddet med ektemannen Marc Anthony (43) i fjor har Lopez datet danseren Casper Smart (24), som hun har hatt et nært forhold til siden i høst.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg har fått en sønn   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer