LIDER AV ALZHEIMERS: Hagmans kone, Maj, lider av Alzheimers sykdom, og skuespilleren tar i dag vare på henne på heltid. Foto: SCANPIX
LIDER AV ALZHEIMERS: Hagmans kone, Maj, lider av Alzheimers sykdom, og skuespilleren tar i dag vare på henne på heltid. Foto: SCANPIXVis mer

Dallas-stjernens tragiske kjærlighetshistorie

- Jeg klarer ikke å gi slipp på henne...

SEHER.NO: Dallas-stjernen Larry Hagman (78) er er ferd med å slite seg ut ved å ta vare på sin store kjærlighet, Maj, som lider av Alzheimers.

Ifølge Contactmusic har livet blitt en daglig kamp for Hagman, som gjør en utmattede jobb med å ta hånd om den syke kona.

Nylig publiserte National Enquirer bilder av den tidligere TV-stjernen, som viser en tydelig sliten 78-åring, som sliter med daglige gjøremål som å fylle bensin ved en bensinstasjon i California.

- Larry gjorde grimaser og gikk ut av bilen som om han var i smerter. Han kjempet mot bensinpumpa - og så ut til å ha problemer med å se hva som sto på skjermen. Det var trist. Man ville aldri gjettet at dette var den samme mannen som spilte skruppelløse JR Ewing i Dallas, sier et øyenvitne til magasinet, ifølge Contactmusic.

Skuespilleren har selv overlevd skrumplever og gjennomgikk en levertransplatasjon i 1996, men venner av Hagman sier han ikke har et sekund for å fokusere på sine egne smerter. Livet hans dreier seg kun om kjæresten, som han giftet seg med i 1954.

- I dag dreier livet til Larry kun seg om kona Maj. Han tar vare på henne på fulltid og gjør sitt beste for å hjelpe henne å håndtere Alzheimers. Halvparten av tiden er han helt knust, sier en familievenn.

Nå er vennene bekymret for 78-åringen.

- Han lider. Dagene er lange. Han er utslitt og spiser ikke riktig. Det er en veldig deprimerende situasjon. Larry fortalte nylig til en venn 'hvem er det jeg lurer. Jeg kan se tristheten i øynene hennes. Men jeg klarer ikke å gi slipp på henne. Jeg vil være sammen med henne til slutten'.

Larry Hagman ble verdensstjerne gjennom sin rolle som oljemillionæren JR Ewing i såpeserien Dallas, som var i produksjon fra 70 til 90-tallet. Hagman har også spilt i en rekke filmer, blant annet i en av Supermann-filmene, og skuspilleren har fått sin egen stjerne på ærverdige Hollywood Walk of Fame.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Se, det er Krystle!