«Dallas»-stjernen er død

Larry Hagman har gått bort 81 år gammel.

GIKK BORT: Skuespiller Larry Hagman (t.h), kjent fra hovedrollen som J. R. Ewing i suksesserien «Dallas», sovnet inn på et sykehus i Dallas fredag. Motspiller Patrick Duffy var blant Hagmans nærmeste, og var ved hans side da han døde.  Foto: FameFlynet
GIKK BORT: Skuespiller Larry Hagman (t.h), kjent fra hovedrollen som J. R. Ewing i suksesserien «Dallas», sovnet inn på et sykehus i Dallas fredag. Motspiller Patrick Duffy var blant Hagmans nærmeste, og var ved hans side da han døde. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den amerikanske skuespilleren Larry Hagman, kjent for rollen som J.R. Ewing i såpeserien «Dallas», er død. Det melder Dallas Morning News.  

TV-legenden gikk bort fredag på sykehuset Medical City i Dallas, 81 år gammel. Dødsårsaken var komplikasjoner som følge av hans nylige kamp mot kreften. Ifølge Dallas Morning News har familien offentliggjort følgende uttalelse:

«Larry var tilbake i sitt elskede Dallas der han igjen spilte den ikoniske rollen han elsket aller mest. Larrys familie og nære venner var sammen med ham i Dallas for Thanksgiving-feiringen. Da han gikk bort, var han omgitt av sine kjære. Det var en fredelig bortgang, akkurat slik han hadde håpet. Familien ber om at privatlivets fred overholdes i denne tiden».

Blant andre «Dallas»-motspillerne Linda Gray (72) og Patrick Duffy (63) var ved Larry Hagmans side da han sovnet inn.

Hagman fikk kreftdiagnosen i fjor høst, men var da ved godt mot. I månedene etter at det ble kjent at han led av kreft i halsen, spilte han likevel inn ferske «Dallas»-episoder. Tidligere i høst ble det meldt at Hagman var blitt helt kvitt kreften, men etterdønningene av sykdommen ble for alvorlige for 81-åringen.

Larry Hagman har dessuten spilt i kjente TV-serier som «Frustrerte Fruer» og «Nip/Tuck», samt regissert flere TV-serier - blant annet «I Dream of Jeannie» (1967) og «In The Heat of the Night» (1992-1994). Han etterlater seg kona Maj Axelsson, som han var gift med i nesten 58 år, samt to voksne barn og flere barnebarn.  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg tenkte at jeg var sosialt skadet   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer