Ken «Cliff Barnes» Kercheval:

«Dallas»-stjerne død

Ble 83 år gammel.

DØD: Ken Kercheval har gått bort. Foto: NTB Scanpix
DØD: Ken Kercheval har gått bort. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Onsdag kveld melder Hollywood Reporter at «Dallas»-stjerna Ken «Cliff Barnes» Kercheval har gått bort, 83 år gammel.

En talsperson for Frist Funeral Home, som det amerikanske nettstedet har snakket med, bekrefter dødsfallet og forteller at stjerna gikk bort søndag kveld. Talspersonen ønsker derimot ikke å gi noen ytteligere detaljer.

Også stjernas manager, Jeff Fisher, bekrefter dødsfallet.

Saken fortsetter nedenfor.

REUNION: Ken Kercheval, Sheree J. Wilson, Patrick Duffy, Linda Gray, Larry Hagman og Mary Crosby sammen i 2008 for å feire 30-årsjubileet for «Dallas». Foto: NTB Scanpix
REUNION: Ken Kercheval, Sheree J. Wilson, Patrick Duffy, Linda Gray, Larry Hagman og Mary Crosby sammen i 2008 for å feire 30-årsjubileet for «Dallas». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kercheval fikk sitt store gjennombrudd på Broadway på 1960-tallet, og har siden medvirket i en rekke store produksjoner, både på scenen og på TV-skjermen. Likevel er han trolig best kjent for rollen som Cliff Barnes i TV-serien «Dallas», som fikk hele 14 sesonger.

Det skal også sies at skuespilleren var en av svært få som var med hele veien fra serien hadde premiere i 1978 og fram til slutten i 1991. Ikke sjokkerende var han også med da såpeserien hadde sine tre gjenforeninger, i henholdsvis 1996, 2004 og 2012.

Privat var Kercheval ifølge flere utenlandske medier, deriblant Mirror,gift hele fire ganger. Siste skilsmisse gikk han gjennom i 2004, da han og ekskona Cheryl Paris gikk hver til sitt.

Stjerna etterlater seg fem barn og flere barnebarn.

LES OGSÅ: - Jeg har ikke fortjent dette

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer