«Dallas» gjør comeback - med de samme skuespillerne

Såpeserien kommer tilbake på TV-skjermen etter 20 år.

VERDENSKJENDISER: Larry Hagman (øverst til høyre) spilte den søkkrike JR Ewing i såpeserien Dallas fra 1970-tallet til 1990-tallet. Her sammen med resten av Ewing-familien. Foto: All Over Press
VERDENSKJENDISER: Larry Hagman (øverst til høyre) spilte den søkkrike JR Ewing i såpeserien Dallas fra 1970-tallet til 1990-tallet. Her sammen med resten av Ewing-familien. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Oljemogulen JR Ewing er klar for comeback på TV-skjermen, etter at skuespilleren Larry Hagman (79) har sagt ja til en ny runde av den populære såpeserien.

Ifølge The Sun kommer også skuespillerne Patrick Duffy (61) og Linda Gray (70) til å returnere i rollene sine som henholdsvis Bobby Ewing og Sue Ellen.

Dette blir andre gang Duffy returnerer til serien som JRs yngre bror. Bobby døde i slutten av sesong syv, men etter at seertallene dalte, kom nemlig karakteren mirakuløst tilbake i sesong ni!

Handlingen i «Dallas» kretset rundt intrigene i familien Ewing, og de fleste forbinder serien med skuespillerveteranen Hagman i rollen som den kyniske oljebaronen JR. Hagman deltok i alle de 357 episodene som ble spilt inn av serien, og var i sentrum av «Dallas» sitt viktigste drama – nemlig spørsmålet om hvem som skjøt JR.


I siste episode av sesong to i 1980, ble JR nemlig skutt av en ukjent person, og på grunn av en streik blant Hollywoods skuespillere måtte TV-seerne vente i flere måneder på å finne ut om han kom til å overleve, og hvem som sto bak.

Så opptatt var folk av serien, at t-skjorter med påskriften «Who Shot JR?» ble utbredt i ventetiden, før det omsider ble avslørt at det var Kristin Shepard (spilt av Mary Crosby) som sto bak angrepet. Episoden ble den gang den mest sette i amerikansk TV-historie, og 83 millioner mennesker skal ha vært klistret til skjermen.

Oppfølger-serien vil ifølge den britiske tabloidavisen i hovedsak ta for seg Ewing-etterfølgerne, og «Frustrerte Fruer»-skuespiller Josh Henderson kommer angivelig til å dukke opp i en rolle.

Piloten til serien skal allerede ha blitt skrevet, men det amerikanske selskapet TNT har ikke bekreftet når innspillingen starter.

«Dallas» gikk på skjermen fra 1978 til 1991 på CBS. I etterkant kom oppfølgerfilmene «JR Returns» og «War Of The Ewings».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dallas-stjernens tragiske kjærlighetshistorie