Dale Oens kjæreste klar for TV 2-sporten

- Vi var i samtaler med henne allerede før Alexander gikk bort.

MISTET KJÆRESTEN: Anja Johansen var kjæreste med svømmeren Alexander Dale Oen helt fram til han brått døde av hjertestans 30. april i år. Her er de sammen på Idrettsgallaen på Hamar i januar. Foto: Stella Pictures
MISTET KJÆRESTEN: Anja Johansen var kjæreste med svømmeren Alexander Dale Oen helt fram til han brått døde av hjertestans 30. april i år. Her er de sammen på Idrettsgallaen på Hamar i januar. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Anja Johansen, som var kjæreste med den norske verdensmesteren i svømming, Alexander Dale Oen, er ansatt som ny reporter i TV 2 Sporten.

Etter det Seoghør.no kjenner til skal Johansen - som er nyutdannet fra journalistlinjen ved Norges Kreative Fagskole - blant annet jobbe med kanalens sendinger fra Norway Cup.


Sportsredaktør Vegard Jansen Hagen bekrefter til Seoghør.no at Johansen er ansatt i en engasjementstilling på to måneder.

- Vi var i samtaler med henne allerde før Alexander gikk bort, og da hun signaliserte at hun var klar for å begynne å jobbe igjen, var det naturlig for oss å gå videre, sier han.

Alexander Dale Oen døde brått av hjertestans 30. april,

- Hun er en frisk og utadvent jente, som gjorde et meget godt inntrykk da hun var inne til intervju. Hun skal jobbe i både Bergen og Oslo, men akkurat hva hun skal gjøre er ennå ikke bestemt. Med blant annet vår nye sportskanal har vi mange oppgaver, sier han til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Takk for minnene, du blir aldri glemt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer