Dakota Johnson simulerte sex i syv timer

Snakk om hektisk dag på jobben!

GOD KJEMI: Dakota Johnson og Jamie Dornan på London-premieren av Fifty Shades of Grey i februar i fjor. Foto: NTB Scanpix
GOD KJEMI: Dakota Johnson og Jamie Dornan på London-premieren av Fifty Shades of Grey i februar i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Filmatiseringen av boktrilogien «Fifty Shades of Grey» har fått mye oppmerksomhet for de mange erotiske scenene.

I hovedrollene spiller Dakota Johnson (26) den uskyldige og uerfarne Anastasia Steel som innleder et dampende hett S&M-forhold til milliardæren Christian Grey, spilt av Jamie Dornan (34).

26-åringen, som viste seg omtrent helt naken i første film, har tidligere avslørt at hun ikke hadde noen vanskligheter med all sexen.

- Jeg har ingen problemer med å gjøre noe som helst. Hemmeligheten er at jeg ikke eier skam, sa hun til Elle magazine.

Saken fortsetter under bildet.

FREKKE SCENER: Temperaturen mellom Dakota og Jamie er dampende het. Foto: All Over Press
FREKKE SCENER: Temperaturen mellom Dakota og Jamie er dampende het. Foto: All Over Press Vis mer

Foreldrene vil ikke se filmene

Dakota har også avslørt hvilken av sex-scenene hun likte aller best.

- Den scenen hvor han tar jomfrudommen hennes er vakker. Den er fantastisk. Men favoritten min var scenen med champagne og isbiter rennende nedover brystet, delte hun med Access Hollywood.

Nå er duoen godt i gang med innspillingen av oppfølgeren, «Fifty Shades Darker», men i denne runden innrømmer Dakota at hun synes det er slitsomt å filme alle de frekke scenene.

- Vi har ikke sex på ordentlig altså, men nå har jeg simulert sex i syv timer i strekk, og jeg er skikkelig lei, forteller hun ifølge UsWeekly.com.

Saken fortsetter under bildet.

BERØMT FAMILIE: Her er Dakota Johnson sammen med sine berømte foreldre, Melanie Griffith og Don Johnson, på filmpremieren til den romantiske komedien How To Be Singel tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
BERØMT FAMILIE: Her er Dakota Johnson sammen med sine berømte foreldre, Melanie Griffith og Don Johnson, på filmpremieren til den romantiske komedien How To Be Singel tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den vakre skuespilleren er datter av Hollywood-stjernene Melanie Griffith (58) og Don Johnson (66), og selv om de alle tre har valgt samme karriere sier Dakota at hun absolutt ikke kommer til å ta med faren, «Miami Vice»-kjekkasen, på premieren av «Fifty Shade Darker».

- Nei! Gud, nei, utbrøt hun.

Og moren hennes, Melanie Griffith, unnlot bevisst å se datterens første film.

- Ville du ønsket å se barnet ditt ha sex på den måten? Jeg kunne ikke sett en film hvor hun bare hadde hatt vanlig sex en gang. Og denne filmen som har et eget sex-rom, det klarer jeg definitivt ikke å se på, delte hun med USA Today like før premieren i fjor, ifølge nettstedet.

«Fifty Shades Darker» har premiere neste år.

 

LES OGSÅ: Dakota Johnsons kjole røk på scenen