DRAMATIKK UNDER TV-INNSPILLINGEN: For en av de 30 kvinnelige deltagerne i TV3s sjekkeprogram «Dagens mann», ble innspillingen ekstra dramatisk, da hun besvimte under opptak. Det er ikke kjent om en av de tre kvinnene på bildet var den uheldige jenta. Foto: TV3
DRAMATIKK UNDER TV-INNSPILLINGEN: For en av de 30 kvinnelige deltagerne i TV3s sjekkeprogram «Dagens mann», ble innspillingen ekstra dramatisk, da hun besvimte under opptak. Det er ikke kjent om en av de tre kvinnene på bildet var den uheldige jenta. Foto: TV3 Vis mer

«Dagens mann»-deltaker besvimte under opptak

Innspillingen av sjekke-programmet ble langt mer dramatisk enn det du får se på TV..

Publisert
Se video med Hasse Hope nederst i artikkelen!

SEHER.NO:
Det ble raskt høy temperatur når 30 single kvinner mandag for første gang kjempet om en date med utvalgte menn i TV3s nye sjekkeprogram «Dagens mann».

Men for en av jentene ble innspillingen av en av episodene for mye. Seher.no kjenner nemlig til at en kvinne skal ha besvimt foran øynene på både konkurrentene og produksjonscrewet.

Programleder Hasse Hope bekrefter ulykken til Seher.no.

- Det var under en av de siste innspillingene, det var varmt i studio og veldig høyt tempo. Det ble rett og slett for mye for henne.


- Det var veldig hektisk, vi filmet jo 16 episoder på en uke. Jeg kjente selv flere ganger at jeg ble svimmel og tenkte «nå må jeg sette meg ned litt», sier han.


Etter å ha stoppet innspillingen og fått gitt den uheldige kvinnen litt vann, kom hun raskt til hektene.

- Hun fikk både vann og kanskje en mann, det håper jeg i hvert fall, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hadde aldri stilt opp i mitt eget program[obj:media:9915]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer