<strong>STRÅLER:</strong> Drew Barrymore viste frem forlovelsesringen på 4-karat, da hun onsdag denne uken var gjest på «Good Morning America». Foto: All Over Press
STRÅLER: Drew Barrymore viste frem forlovelsesringen på 4-karat, da hun onsdag denne uken var gjest på «Good Morning America». Foto: All Over Press Vis mer

Dagdrømmer om drømmebryllupet

Drew Barrymore viste frem forlovelsesringen på «Good Morning America».

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Drew Barrymore (36) sa for noen uker siden «ja» til kjæresten Will Kopelman (33), og går for tiden rundt å drømmer om det forestående bryllupet.

Onsdag denne uken var hun gjest på «Good Morning America», og viste stolt frem forlovelsesringen på 4-karat som Kopelman ga henne, da han gikk ned på kne i begynnelsen av måneden.

- Jeg tror at alle forventer at man skal ha klekket ut alle detaljene rundt bryllupet med én gang, men jeg er sånn, «å gud, det skjedde jo for bare en måned siden, jo. Må jeg ha funnet ut av alt det allerede, eller er det ok å gå rundt å dagdrømme om det?», fortalte hun til programleder Robin Roberts (51).

Den flotte skuespillerinnen strålte av lykke under TV-opptredenen, og la til at hun er svært lykkelig om dagen. Barrymore har vært forlovet hele fem ganger før, og dette blir hennes tredje ekteskap.

Kopelman er kunstkonsulent, og sønnen til den tidligere Chanel-sjefen Arie Kopelman (67).

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fikk barn med 23 år yngre mann

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer