VALSE-DAG OTTO: Den engelske valsen ble litt for svensk, men svenskedommer Christer klinket til med lørdagens beste sykkelpoeng, en 7-er.  Foto: SCANPIX
VALSE-DAG OTTO: Den engelske valsen ble litt for svensk, men svenskedommer Christer klinket til med lørdagens beste sykkelpoeng, en 7-er. Foto: SCANPIXVis mer

Dag Otto vet han skal ut

Idrettskollega Finn Christian Jahe måtte forlate Skal vi danse lørdag. Sykkel-Dag Otto vet hvem som er nestemann ut...

SEHER.NO: To tidligere medaljevinnere fra OL sto igjen i firspannet som måtte vente på nådestøtet etter at seerne hadde talt. Finken tapte, og måtte forlate TV 2s sukssskonkurranse Skal vi danse lørdag kveld.

- Jeg var sikker på at det kom til å stå mellom meg og Finken, men i likhet med ham hadde også jeg gått ned med flagget til topps, sier den gamle sykkelhelten - med blant annet sølvmedalje i OL og etappeseier i Tour de France på CV-en - til Seher.

Dansepartner Gyda var strålende fornøyd med at de fortsatt er med i konkurransen.

- Målet var å showe og underholde publikum. Det var nok hoftevrikken til Dag Otto som gjorde utslaget, sier hun.

Paret mener de "må gjøre noe riktig", ettersom de blir med videre på bekostning av Finken og Therese, til tross for at de hadde flere poengs forsprang fra dommerne.

Men:

 - Jeg er sikker på at jeg ryker neste gang. Jeg har jo gangsyn. Mona og Tswave er jo bedre til å danse, sier Dag Otto til Seher.

Både han og dansepartner Gyda tipper at Tshawe vinner årets Skal vi danse, for han har "full pakke og er bedre enn mange proffdansere".

- Du sa til dommerne at du følte deg avkledd i kveld, Dag Otto?

- Ja, jeg gjorde det.

Påminnet om at sykkeltights jo er vel så tight, svarer den gamle rytteren bare:

- Jeg har jo lagt på meg en del siden sykkelkarrieren.

LES OGSÅ: Slik forløp "Skal vi danse"-lørdagen!

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.