BEINHARDT: De gjenværende fem deltagerne får smake på melkesyra i kveldens "Mesternes mester".
BEINHARDT: De gjenværende fem deltagerne får smake på melkesyra i kveldens "Mesternes mester".Vis mer

- Dag Otto taper for Gøran

Seher-leserne har talt.

SEHER.NO: Deltagerne er kommet til det tredje siste programmet av Mesternes mester, og kampen tilspisser seg ytterligere.

Temaet i kveld er utholdenhet og episoden er beskrevet som den mest fysiske hittil.

De to "samboerene" Gøran Sørloth (46) og Dag Otto Lauritzen (52) har knivet i toppen av resultatlista så langt. Og selv om de to er gode venner i peisestua, er de villig til å satse alt for å slå den andre.

Den tidligere fotballspilleren Gøran er Seher.no-lesernes klare favoritt. Gøran får 53 prosent av stemmene foran Dag Ottos 30 prosent.

Kadaver-trening
- Jeg har alltid vært leken, sier Gøran til Seher.no som en forklaring på hvorfor han er så allsidig.
- Vi som har drevet med lagspill har hatt overskudd til å drive med mange ting. I motsetning til en del av de andre deltagerne her som har drevet med "kadaver-trening" så har vi fotballspillere sørget for å få igjen det vi trengte for å gå på en ny økt.

Hilde Gjermundshaug Pedersen, Dag Otto Lauritzen, Stian Grimseth, Cathrine Roll-Matthiesen og Gøran Sørloth er de fem gjenværende deltagerne.

I kveld får de smake på melkesyra ved å løpe lengst mulig på fem minutter, holde ut lengst sittende med beina i 90 graders vinkel og til slutt teste styrke og ballkontroll i opp- og nedoverbakke.

- Smerte er artig
- Det er de lengste fem minuttene i mitt liv, sier Dag Otto etter løpekonkurransen. Han gikk hardt ut og fikk "melkesyre helt ut i øreflippene".
Den tidligere langrennsløperen Hilde Gjermundshaug Pedersen synes bare det er stas med smerte.

- Det var tøft at vi endelig fikk noe skikkelig fysisk. Man blir svett og sliten, men åååå så godt det er etterpå. Jeg synes smerte er veldig artig.

I "Mesternes mester" deltar Berit Aunli (langrenn), Cathrine Roll-Matthiesen (håndball), Cecilie Brinck Rygel (dans), Dag Otto Lauritzen (sykkel), Gøran Sørloth (fotball), Hilde Gjermundshaug Pedersen (langrenn), Ole Klemetsen (boksing), Ove Aunli (langrenn) og Stian Grimseth (vektløfting). Tidligere toppsyklist Dag Erik Pedersen er programleder.

Hittil har Cecilie Brinck Rygel, Berit Aunli, Ove Aunli og Ole Klemetsen måttet forlate konkurransen. Hvem som ryker ut i neste episode, ser du på NRK1 neste fredag kl 19.55.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Slik mistet Ole Klemetsen fingeren