Dag Otto er ute av dansen

Fotballkampen mellom Norge og Tyrkia endte med tap og var ikke mye å vente på - men det måtte "Skal vi danse"-fansen. Noen timer forsinket er sesongens finalister endelig klare!

UTE: Dag Otto Lauritzen fikk utdelt den mange mener er den mest takknemlige dansepartneren, nemlig Gyda Svela-Thorsen. Det holdt helt frem til siste semifinale. Foto: SCANPIX
UTE: Dag Otto Lauritzen fikk utdelt den mange mener er den mest takknemlige dansepartneren, nemlig Gyda Svela-Thorsen. Det holdt helt frem til siste semifinale. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Seher har fulgt "Skal vi danse direkte". Les alt om dommernes kommentarer og poenger - og dansernes reaksjoner...SEHER.NO: Lørdag sto det om finaleplass for de tre gjenværende parene i "Skal vi danse".Dag Otto "visste" det allerede for en uke siden. Det var hans tur til å forlate årets "Skal vi danse" på TV 2.Og det ble som han trodde, til tross for hans beste dansekveld noensinne. - Jeg tapte ikke, jeg vant en bronsemedalje, sa Dag Otto til Seher like etter at dommen var klar. Syklisten har fra før en OL-bronse, og mente de to rangerer omtrent like høyt.Nå vil han danse med kona!- Vi kommer til å melde oss på et swingkurs eller noe slikt. Men det er ikke like lett å danse med andre når du har danset med en profesjonell, sier mannen som etter hvert har fått tittelen "alle husmødres drøm".- Folk har tydeligvis likt oss - ikke nødvendigvis på grunn av dansen. Men det som er surt er at jeg har lært mer enn det jeg har fått frem, mener den tidligere etappevinneren fra Tour de France.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer