Dag Høili:

Dag (50) og Nicole (22) avslører kjønnet: - Veldig takknemlig

Paret venter sitt første felles barn i løpet av sommeren.

AVSLØRER KJØNNET: Dag Høili kan nå fortelle at han og kjæresten skal få en liten jente sent i sommer. Foto: Privat
AVSLØRER KJØNNET: Dag Høili kan nå fortelle at han og kjæresten skal få en liten jente sent i sommer. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Europris-arving og forretningsmann Dag Høili (50) har i flere år klart å skape overskrifter på grunn av privatlivet sitt. At han kommer fra den berømte og velstående Høili-familien har bidratt til det, i tillegg til at han også har gått ned mange oppsiktsvekkende stier i løpet av livet.

Da han giftet seg i 2015 kjøpte han blant annet en Ferrari og en gul diamantring til 1,6 millioner til sin daværende kone. Forholdet skulle derimot ikke vare evig, og paret skilte lag i 2017.

Samme år ble det kjent at han hadde funnet kjærligheten med 22 år gamle Nicole Leonarda Khandji, og i mars kunngjorde paret at de skal bli foreldre sammen.

Avslører kjønnet

Dag Høili har fra tidligere av tre sønner, men kan nå avsløre overfor Se og Hør at han skal få sin første datter.

- Jeg er veldig takknemlig, da jeg både har tid og interesse av å følge opp barna mine. Det er utrolig gøy at det blir en jente denne gangen. Nå blir det bare å skifte fra bil og båt til Barbie og Ken. Dette blir gøy, skriver han i en kommentar.

FRA BIL TIL BARBIE: Høili forteller at han gleder seg til å få sin første datter. Fra før av har han tre sønner fra tidligere forhold. Foto: Privat
FRA BIL TIL BARBIE: Høili forteller at han gleder seg til å få sin første datter. Fra før av har han tre sønner fra tidligere forhold. Foto: Privat Vis mer

På Instagram har hans kjæreste lagt ut et bilde som bekrefter den hyggelige nyheten. Oppå to rosa babypysjer ligger et ultralyd-bilde. Nicole skriver følgende om den hyggelige nyheten:

«Gleder oss fælt til mini-Leonarda kommer», skriver hun, etterfulgt av flere emojier.

Nicole har termin sent i sommer. Dette blir altså 50-åringens fjerde barn.

Arvingens utvalgte er profesjonell flammedanser og har tre graders sort belte i kickboksing. Hun er også interessert i vintersport, reising og design, om vi skal tro bildene hun velger å dele med følgerne sine. Hun har blant annet en dyr samling med designervesker, som brukes om hverandre.

Høili er en dedikert far, og forteller i en bisetning at han nå er på vei til Bergen for å feire seksårsdagen til sønnen Sander William.

BRYR SEG IKKE: Selv om det er en god del år i aldersforskjell mellom Dag og Nicole, ser de ikke på det som noe problem. Foto: Privat
BRYR SEG IKKE: Selv om det er en god del år i aldersforskjell mellom Dag og Nicole, ser de ikke på det som noe problem. Foto: Privat Vis mer

Viste magen

Det var i midten av mars at Se og Hør kunne fortelle om svangerskapet. 22-åringen hadde nemlig lagt det ut på sin private Instagram-profil, til familiens store glede.

«I Karibien med barn i magen. Vi er så lykkelige», skriver hun under et bilde av seg selv som holder på magen.

De vordende foreldrene var på ferie i Den dominikanske republikk sammen, og la ut flere bilder fra oppholdet. I januar la Nicole ut bilder fra en annen ferie, og der var det ikke mulig å skimte en fremtidig familieforøkelse.

På nyere bilder gjemmer hun derimot magen bak store vesker eller under frakker, men i mars var det altså på tide å slippe katta ut av sekken. Høili har tidligere uttalt at han ikke ser på aldersforskjellen mellom paret som noen stor utfordring.

Skilte lag

50-åringen har tidligere vært gift to ganger. Første gang var med Siw Høili, men paret valgte å skilles etter 12 år i 2010.

- Jeg kan bekrefte at vi skal skilles. Forholdet er et tilbakelagt kapittel. Å gå gjennom en skilsmisse er veldig tøft, men jeg har hatt mange gode venner å støtte meg til. Det er viktig å tenke fremover, og det er utrolig mye positivt som skjer rundt meg om dagen. Så ting går veldig bra - til tross for skilsmisse, sa han til Se og Hør den gang.

Det nyeste bruddet, som altså fant sted i 2017, var med Kristine Saltvold Høili. Norske medier dekket den celebre bryllupsfeiringen i 2015, hvor finanskjendisen, som nevnt, ikke sparte på en krone.

LES OGSÅ: - Følte jeg var utsatt for blind vold

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer