TENKER IKKE KONKURRANSE: Ifølge halvt norske Ovi, som representerer Romania i årets Eurovision finale, tenker han ikke så mye på det å slå Norge og Didrik Solli-Tangen.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
TENKER IKKE KONKURRANSE: Ifølge halvt norske Ovi, som representerer Romania i årets Eurovision finale, tenker han ikke så mye på det å slå Norge og Didrik Solli-Tangen. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Da ville jeg vært en forræder

Halvt norske Ovi er ikke opptatt av å slå Norge i MGP.

SEHER.NO: Det er kun litt over én uke til den internasjonale finalen i Eurovision går av stabelen i Oslo 29. mai. Og store deler av de 39 delegasjonene har allerede ankommet den norske hovedstaden for å ta del i kulturarrangementet, som regnes som et av de største i Norge på mange år.  

Blant landene som gjennomførte sceneprøver på Telenor arena onsdag var da Romania, som i år representeres av halvt norske Ovi (35), eller Ovidiu Jacobsen som han egentlig heter, samt rumenske Paula Seling med låten «Playing with Fire», som er produsert av norske Simen Eriksrud.

Etter en vel gjennomført prøve onsdag formiddag, deltok de to på sin første pressekonferanse i Oslo. Og siden han er halvt norsk, mottok naturlig nok Ovi en rekke spørsmål om Norge, samt spørsmål om sin norske konkurrent, Didrik Solli-Tangen (22). 

Ifølge 35-åringen, som har vært med i norsk MGP to ganger, senest i fjor, hvor han konkurrerte mot Alexander Rybak, er han veldig imponert over årets norske finalist.

- Jeg synes han har en fantastisk stemme og er en veldig dyktig artist. Låten er også en veldig vakker ballade, og så ser han jo bra ut, og det er jo en kombinasjon som er garantert suksess, humret han.

Ovi kunne imidlertid avsløre at han ikke har tenkt så mye på konkurransen med Solli-Tangen og hvordan den vil bli.

- Nei, jeg tenker ikke sånn i det hele tatt. Hvis vi vinner så er seieren like mye norsk som rumensk. Jeg har aldri tenkt på å slå Norge, da ville jeg jo vært en forræder, sier han.

Rett etter pressekonferansen fikk Seher.no mulighet til å ta en kort prat med 35-åringen.

Og ifølge musikeren er det ikke så viktig for ham å slå Didrik, slik mange kanskje skulle trodd.

- Det er ikke viktig for meg i det hele tatt. Vi er begge profesjonelle artister og liker hverandre. Så akkurat det med å slå hverandre tenker vi ikke så mye på. Han er en veldig god artist og jeg ønsker han masse masse lykke til. Men jeg tror jo at vi kan vinne, smiler han lurt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Håper hun tar med seg Marius hvertfall