VISTE TRUSA: Hollywood-stjernen Natalie Portman er sjelden blant dem som viser mest hud for fotografene. Men på pressemøte i Cannes søndag, overrasket hun i denne gjennomsiktige kjolen fra Rodarte. Foto: NTB Scanpix
VISTE TRUSA: Hollywood-stjernen Natalie Portman er sjelden blant dem som viser mest hud for fotografene. Men på pressemøte i Cannes søndag, overrasket hun i denne gjennomsiktige kjolen fra Rodarte. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Da Portman snudde seg, skvatt fotografene

Filmstjernen Natalie Portman så riktig yndig ut da hun møtte pressen i Cannes, men det var før hun snudde ryggen til...

Publisert

SEOGHØR.NO: De siste dagene har filmstjernene vist seg frem fra sin beste side under den årlige filmfestivalen i Cannes.

Jane Fonda (77) imponerte på den røde løperen lørdag kveld, mens superparet Charlize Theron (39) og Sean Penn (54) satte fotografene i fyr og flamme da de viste hete følelser«Mad Max: Fury Road»-premieren.

Skuespiller Natalie Portman (33) befinner seg i den franske kystbyen for å promotere dramaet «A Tale of Love and Darkness», som hadde premiere i Cannes lørdag kveld.

Den Oscar-vinnende skjønnheten er kjent for en klassisk og yndig stil, og da hun møtte pressen søndag fulgte hun tilsynelatende i samme spor. «Black Swan»-stjernen var iført en sort, asymmetrisk Rodarte-kjole med paljettdetaljer, enkle stroppesandaler og en elegant frisyre.

Saken fortsetter under bildene.

SENSUELL: Skuespilleren og den debuterende regissøren må tåle kritikk for helgens vågale kjolevalg - Huffington Posts lesere sammenligner den blant annet med en nattkjole og en kunstløpskjole. Foto: NTB Scanpix
SENSUELL: Skuespilleren og den debuterende regissøren må tåle kritikk for helgens vågale kjolevalg - Huffington Posts lesere sammenligner den blant annet med en nattkjole og en kunstløpskjole. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Men da Portman snudde ryggen til fotografene, ble det tydelig at kjolen var dristigere fra den vinkelen. Kjolens gjennomskinnelige stoff sørget nemlig for at undertøyet hennes var godt synlig - et «trusestunt» man sjelden ser fra filmstjernen.

Det overraskende dristige antrekket faller ikke helt i god jord hos Natalie Portmans fanskare, skal man tro Huffington Post. I nettstedets kommentarfelt mener flere lesere at kjolevalget «ikke ligner Portman» - som for øvrig gjør sin regidebut med «A Tale of Love and Darkness».

- Så utypisk henne... Ikke kledelig i det hele tatt, mener en leser.

- Velig billig, skriver en annen.

- «Ingen ser på meg. Fort, kom med noen gjennomsiktige gardiner og trusene mine. Jeg har en idé», mener en tredje om antrekket - mens andre roser Portman for stilen. 

Hva synes du om Natalie Portmans antrekksvalg? Kast terning på Rodarte-kjolen og andre antrekk fra Cannes-festivalen i helgen nedenfor!

[views:embed:node_embed:block:79380]

LES OGSÅ: Her viser de sin kjærlighet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer