- Da jeg var med i 2010 levde jeg på en løgn

Hollywood-fruen Siv Cotton trenger verken mann eller penger, bare sex.

SEOGHØR.NO: I 2010 ble vi kjent med elverumsjenta Siv Cotton (41) i TV3-serien «Norske Hollywoodfruer».

Sammen med sin 22 år eldre styrtrike mann og datter Charlize (12) levde hun tilsynelatende et helt problemfritt liv i en luksusvilla i et av filmbyens beste strøk.

Nå er Siv tilbake på skjermen, men denne gangen som nyskilt alenemor i «Svenske Hollywoodfruer» på TV3.

- Da jeg var med i 2010 levde jeg på en løgn. Nå får seerne se akkurat hvem jeg er som person. Det er ikke så lenge siden vi flyttet hit, så jeg er ikke helt ferdig med å innrede. Men alt er mitt, ikke eksmannens. Det er jeg ekstremt lykkelig for, forteller Siv til Se og Hør.

GODE GENER: Siv snakker kun engelsk med datteren, men de besøker Norge hvert år, og etter en måned i landet forstår Charlize det meste. Foto: TV3
GODE GENER: Siv snakker kun engelsk med datteren, men de besøker Norge hvert år, og etter en måned i landet forstår Charlize det meste. Foto: TV3 Vis mer

41-åringen har lagt en tøff tid bak seg, og er i dag lykkeligere enn noen gang. Hun har startet en neglesalong, tjener egne penger og nyter singellivet.

- Her om dagen klinte jeg med to menn på en kveld. Det høres kanskje fælt ut, men det er gøy å kunne slå seg litt løs når man har vært sammen med noen i så mange år. Jeg elsker å være singel, stråler realitystjernen.

Siv har vært på mange dater, men hun vil gå rolig fram og ingen ny mann vil bli presentert for datteren før det er seriøst.

- Jeg syns det er gøy å flørte og jeg håper å finne meg en ny kjæreste en gang i fremtiden. Men akkurat nå elsker jeg å være alene. Jeg trenger egentlig ingen mann lenger, eller pengene deres. Jeg trenger bare sexen, ler Siv.

FASJONABELT STRØK: Sivs nye hus liggger i et stort inngjerdet område som overvåkes 24 timer i døgnet i eksklusive Calabasas i Los Angeles. Stjerner som Justin Bieber og Jessica Simpson bor i nabolaget. Foto: TV3
FASJONABELT STRØK: Sivs nye hus liggger i et stort inngjerdet område som overvåkes 24 timer i døgnet i eksklusive Calabasas i Los Angeles. Stjerner som Justin Bieber og Jessica Simpson bor i nabolaget. Foto: TV3 Vis mer

Les mer om Sivs tøffe historie og se eksklusive bilder fra Hollywood-fruens hjem i Los Angeles i tirsdagens utgave av Se og Hør.

«Svenska Hollywoodfruar» har sendes på TV3 tirsdag kl 20.30.

LES OGSÅ:  - Jeg er redd for å dø alene