- Da jeg våknet, tenkte jeg «herregud!»

Seoghør.no møtte et pinlig berørt «Paradise Hotel»-par dagen etter den rekordtidlige sex-debuten.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO:  «Paradise Hotel»-paret Are B. Schanke (20) og Iselin Michelsen (21) satte ny rekord, da de allerede i årets første episode - som ble vist på TV3 mandag - havnet i hete sengescener foran TV3-kameraene.

Dagen etter den tidlige debuten var det en småflau og pinlig berørt duo som møtte Seoghør.no inne på hotellet i Mexico.

- Da jeg våknet, tenkte jeg først «herregud, hva har jeg gjort nå?», så fikk jeg litt sånn angstfølelse noen sekunder og så tenkte jeg mer «whatever» liksom. Det var jo ikke planlagt at det skulle skje første dagen..., sier Iselin.

- Jeg har mest angst for at moren min skal se det. Jeg kommer nok til å springe hjem og sette på foreldrekontroll på TVen, sier Are.

Ingen av de to - som mandag feiret seg selv sammen med de andre deltagerne på premierefest i Oslo - ville imidlertid utelukke at de kom til å havne i nye sengescener etter den første natten sammen.

- Vi velger å ta det som det kommer, og leve i nuet, sier de to til Seohør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Paradise-gutta klinte til på premierefest

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer