- Da jeg fikk Leon, var jeg skikkelig nedfor

Kathrine Sørland snakker ut om fødselsdepresjonen.

SKRYTER AV EKTEMANNEN: - Heldigvis har jeg en fantastisk mann som tok grep, sier Kathrine Sørland om periodene hun slet med fødselsdepresjoner. Foto: SCANPIX
SKRYTER AV EKTEMANNEN: - Heldigvis har jeg en fantastisk mann som tok grep, sier Kathrine Sørland om periodene hun slet med fødselsdepresjoner. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: For ett og et halvt år siden ble Kathrine Sørland (30) og ektemannen Anders Holck (39) foreldre for første gang. Nå forteller programlederen og modellen om den tøffe tiden etter at hun kom hjem fra sykehuset med barnet, da hun gikk inn i en lengre depresjon.

- Da jeg fikk Leon, var jeg skikkelig nedfor. Jeg følte ikke den lykken alle prater om. Jeg var redd og rett og slett deppa. Jeg trodde faktisk at livet jeg var vandt til å leve, var over, sier Kathrine Sørland i ett nytt intervju med Massiv, som kommer ut i neste uke, skriver Her og Nå.

- Fødselsdepresjoner er jo et tema det er veldig tabubelagt å snakke om. Man skal nesten dø av lykke etter en fødsel. Jeg derimot, følte meg helt tom. Og det tok ganske lang tid før jeg ble lykkelig som mamma. Heldigvis har jeg en fantastisk mann som tok grep, sier Sørland til gratismagasinet Massiv.

Sørland fremsto utad som en supermamma etter fødselen, og kun seks uker etter fødselen var hun tilbake på jobb i TV3-programmet «Norges styggeste rom» og med å drive Agape-butikkene.

- Jeg er god til å holde masken vet du, men jeg legger ikke skjul på at det var veldig tøffe tider etter fødselen, sier hun åpenhjertig nå.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Forfulgt av falsk motefotograf

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer