IRRITERT: Miley Cyrus innrømmer at det er irriterende hvordan pressen hele tiden skal legge fokus på hennes vekt og utseende.  Foto: All Over Press
IRRITERT: Miley Cyrus innrømmer at det er irriterende hvordan pressen hele tiden skal legge fokus på hennes vekt og utseende. Foto: All Over PressVis mer

- Da jeg begynte var jeg veldig tynn

Miley Cyrus innrømmer at pressens vekt-hets går inn på henne.

SEHER.NO: Selv om hun bare er 16 år, har "Hannah Montana"-stjerne Miley Cyrus allerede fått merke Hollywoods utseendefokus på kroppen.

Ifølge ungjenta, som omtales som en av filmbyens mektigste tenåringer, er det ikke alltid like lett å lese om seg selv i pressen. Og til Glamour Magazine forteller hun at hun bestanding føler seg presset til å holde seg tynn og vakker.

- En ting som irriterer meg er folk som sier "Miley trenger virkelig å gå ned i vekt", eller "hun har operert brystene", sier hun.

For noen uker siden ble ungdomsstjernen avbildet på joggetur med modellkjæresten Justin Gaston (21).

Mileys korte olashorts og utringede t-skjorte gjorde at mediene straks spekulerte i om hun hadde operert brystene, noe både Miley selv og hennes far, countrysanger Billey Ray Cyrus, har benektet på det sterkeste.

- Da jeg begynte i industrien var jeg veldig tynn, men du har jo ikke pupper når du er 12 år gammel. Jeg husker jeg tenkte "hva er det dere snakker om? La meg vokse!", forteller hun.

Men tross kritikken hun har fått etter å ha innledet et forhold til en såpass mye eldre gutt, hevder Miley at Justin er "det beste som har hendt" henne.

- Justin er det beste som har hendt meg på lang tid. Han er den mest respektfulle personen jeg noen gang har kjent, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg har ikke lyst til å få barn!