- Da han gikk, var jeg dødsforelsket

TV 2-profilen Signe Tynning glemmer aldri den sommerdagen hun falt for samboeren Karl Otto Auk.

SOMMERFORELSKELSE: TV 2-profil Signe Tynning falt for samboeren Karl Otto Auk etter at han hadde feiret Sankthans hos henne for 13 år siden. De to har holdt sammen siden den gang. Foto: Morten Eik/ Se og Hør
SOMMERFORELSKELSE: TV 2-profil Signe Tynning falt for samboeren Karl Otto Auk etter at han hadde feiret Sankthans hos henne for 13 år siden. De to har holdt sammen siden den gang. Foto: Morten Eik/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I fjor høst hadde programleder Signe Tynning (53) sin siste sending i «God morgen Norge» på TV 2, etter 15 år i programmet.

Den gang sa hun til Se og Hør at hun gledet seg til å ta tilbake livet sitt.

I fjor flyttet hun og samboeren, kommuneadvokat Karl Otto Auk, fra Porsgrunn til ny leilighet på Bestum i Oslo. De to har denne sommeren vært et par i 13 år, og Signe husker fortsatt dagen hun falt for Karl Otto.

- Jeg hadde smugtittet på Karl Otto en stund, og så tok jeg motet til meg og spurte han om han hadde noen planer til sankthans. Heldigvis hadde han ikke det, og han kom på besøk til meg, sier Signe Tynning i et intervju med Her og Nå.

Saken fortsetter under bildet.

- Ble dødsforelsket

Sankthansfeiringen ble dessverre ikke av det solfylte slaget, men den populære TV 2-profilen har likevel varme minner fra dagen.

- Det plasket ned, men jeg disket opp ned god mat og vin. Da han gikk, var jeg dødsforelsket. Det er 13 år siden nå, og vi har holdt sammen siden, røper Signe overfor ukebladet.

Om sommeren liker den tidligere «God morgen Norge»-programlederen å nyte naturen sammen med sin kjære.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer