IKKE REDDE: Harald og Thomas frykter ikke Skavlan og gjestene hans.... Foto: TV2
IKKE REDDE: Harald og Thomas frykter ikke Skavlan og gjestene hans.... Foto: TV2Vis mer

- Da hadde vi blitt helt gærne til slutt

Thomas og Harald frykter ikke Fredrik Skavlan....

SEHER.NO: Til høsten er hele Norges talkshowkonge, Fredrik Skavlan, tilbake på NRK-skjermen under "Gullrekka" med sitt svensk-norsk produserte show "Skavlan".

Det er også "Senkveld"-duoen Thomas Numme og Harald Rønneberg, som fortsetter på TV 2 på fredagskveldene.

Men selv om det nå er duket for tidenes "talkshow-krig", frykter ikke "Senkveld"-gutta at de beste gjestene skal forlate dem, skriver VG.

- Nei, vi gjør ikke det. Vi kan heller ikke la oss styre av det de gjør. Skulle vi tenkt sånn, så hadde vi blitt helt gærne til slutt, sier Rønneberg til avisen.

Harald og Thomas synes heller det er positivt at Skavlan er tilbake på den norske tv-skjermen.

- Det er bare positivt at Skavlan er tilbake på skjermen ettersom det kommer til å generere flere tv-seere på fredagene. Men det er viktig å påpeke at det ikke blir direkte konkurranse mellom oss ettersom vi går på forskjellige tidspunkter, sier Rønneberg videre.

Ifølge "Senkveld"-duoen blir årets sesong, som er den syvende for gutta, en av de beste så langt, og de lover mye underholdning på fredagskveldene utover høsten.

I år skal de nemlig ha drahjelp av 12 ulike kjendiser til de kjente "Senkveld"-duellene.

Kjendisene, deriblant tidligere håndballstjerne Mia Hundvin og "God Kveld Norges" Dorthe Skappel, blir fordelt på to lag i et slags realitykonsept som skal hete "Camp Senkveld", hvor de så duellerer hver uke for hver sin programleder.

"Senkveld" er tilbake på skjermen 11. september.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Refser Skavlan igjen