Stuntreporter Fanny Odden begir seg ut på den røde løperen i Bergen! Der blir hun blant annet oppfordret til å «ta en Truls Svendsen» og invitert med på nakendate på Gullruten-nachspielet ... Vis mer

Gullruten 2018:

- Da blir det nakendate på nachspiel

Det gikk ikke rolig for seg da Se og Hørs stuntreporter Fanny Odden møtte kjendisene på den røde løperen ...

Publisert

Den årlige Gullruten-utdelingen i Bergen er kvelden der norsk TV-bransje virkelig feirer seg selv, og både underveis og etter prisutdelingen vet kjendisene å slå ut håret.

Da Se og Hørs ferske stuntreporter, Fanny Odden, inntok den røde løperen fikk hun også kjenne på feststemningen som preger Grieghallen denne kvelden.

I teorien er de edle dråpene og sprudlende boblene på Gullruten-løperen forbeholdt kjendisgjestene, men Se og Hørs reporter klarte også å få fatt i mer enn ett feststemt glass.

Se hvordan det gikk i videoen øverst i saken!

- Blir kanskje litt dritings

Artist Sondre Justad (27) var blant dem som slo av en prat med Fanny på den røde løperen, og han innrømmet gladelig at han trolig kom til å bli noe bedugget på Gullrutens etterfest.

- Ja, jeg blir kanskje litt dritings, det tror jeg. Jeg liker å feste, liker at det ikke tar slutt, så jeg er nok den siste som drar, fortalte han med et skjevt smil.

Da komiker og TV 2-profil John Brungot (41) fikk med seg at Se og Hørs reporter hadde fått seg et glass med bobler, kom han på sin side med følgende spøkefulle oppfordring:

- Du må kjøre sånn «Truls Svendsen», du må drikke hver gang du ser noen nye, det funker veldig bra!

- TA EN TRULS: John Brungot og kona Marte Hovig (t.v.) var i godt humør da de møtte reporter Fanny Odden på rød løper. Foto: Se og Hør
- TA EN TRULS: John Brungot og kona Marte Hovig (t.v.) var i godt humør da de møtte reporter Fanny Odden på rød løper. Foto: Se og Hør Vis mer

Episoden Brungot viser til, inntraff på norgespremieren på Bond-filmen «Quantum of Solace» i 2008.

Den gang skulle Svendsen, ute på jobb for TV 2, dele en dry martini - James Bonds signaturdrink - med alle gjestene som ønsket det. Til slutt gikk det som det måtte gå: Komikeren ble mer enn litt beruset, og han endte opp under bordet på et tidspunkt.

Saken fortsetter nedenfor.

- Må gjøre dette skikkelig

Etter Svendsen-oppfordringen fra John Brungot, dukket selvfølgelig Truls Svendsen selv opp på Gullruten-løperen.

Både han og kjæresten, Charlotte Smith, takket nei til et glass da de entret den røde løperen, hvorpå Se og Hørs reporter måtte påpeke at hun derimot hadde fått seg et glass:

- Jeg har fått litt drikke selv, så ... jeg tror han John Brungot sammenlignet meg med deg i stad!

- Å, ja, jah ... Ja, det er jo ti år siden, men det er artig at du tar dét fram, lød svaret fra Truls Svendsen.

Kommende «Senkveld»-programleder Stian Blipp (28) kommenterte på sin side på et tidspunkt at champagneglasset til Fanny var tomt - og henviste indirekte til Truls Svendsens velkjente stunt:

- Det er ingenting i det glasset! Altså ... Hvis du skal gjøre dette skikkelig, så må du ta én drink med hver som kommer her!

NACHSPIEL: Erlens Elias og den «Paradise Hotel»-aktuelle broren Erik Sæter kom sammen på rød løper til årets Gullruten-utdeling. Reporter: Ruben Pedersen / Video: Ingrid Cogorno / Klipp: Ørjan Ryland Vis mer

- Nakendate hele tiden

Og det var ikke bare Stian Blipp & co. som var med på leken da han møtte Se og Hørs utsendte stuntreporter.

Både «Paradise Hotel»-programleder Triana Iglesias (36), «Skam»-stjernene, NRK-profil Nicolay Ramm (29), Erlend Elias (35) og broren - «Paradise Hotel»-deltaker Erik Anders Sæter (21) - var blant dem som bød på seg selv på Gullruten-løperen.

Se alle de gøyale øyeblikkene i videoen øverst i saken!

- Jeg hadde valgt kjæresten min! Vi er jo på nakendate hele tiden! sa blant annet Triana Iglesias om seg selv og kjæresten, da hun fikk spørsmål om hvem hun helst ville gått på nakendate med.

Da de avtroppende «Senkveld»-gutta Thomas Numme (48) og Harald Rønneberg (44) på sin side måtte velge mellom Lothepus og Eyvind Hellstrøm som sin nakendate, ga svaret seg nesten selv:

- Jeg tror jeg ville valgt Hellstrøm, for han hadde lagd mat også, og det hadde jeg hatt lyst til å se på, konkluderte Numme.

- KLARER IKKE SNAKKE: Det ble mye grining under siste innspilling av «Senkveld» med Thomas Numme og Harald Rønneberg. Video: Julie Solberg Vis mer

LES OGSÅ: - De venter sitt første barn sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer