- Da ble jeg starstruck

Hun omgås noen av verdens største stjerner, men én artist fikk Hanneli Mustaparta til å sperre opp øynene.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den norske modellen, bloggeren og trendsetteren Hanneli Mustaparta (31) er blitt en superstjerne i New York etter at hun flyttet over Atlanteren i 2007.

Når moteuka går av stabelen i verdensmetropolen står hun på toppen av alle gjestelister.

Ikke bare er hun samboer med musikeren Espen Lind (42), hjemme i New York omgås hun noen av verdens best berømte stjerner. Under moteuka i Milano sjarmerte hun Jennifer Anisons (43) forlovede Justin Theroux (41).

På Met-gallaen i mai fant hun tonen med både Katie Holmes (34) og Katy Perry (28). Hun har også lagt ut Instagram-bilde av seg selv med Nicole Kidman.

FLOTT: Hanneli Mustaparta var vakker i en kjole designet av venninnen Pia Tjelta på Costume Awards torsdag kveld. Hun kom uten artistkjæresten Espen Lind.  Foto: FameFlynet Norway
FLOTT: Hanneli Mustaparta var vakker i en kjole designet av venninnen Pia Tjelta på Costume Awards torsdag kveld. Hun kom uten artistkjæresten Espen Lind. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Holder en lav profil

Selv forteller Hanneli at hun nesten aldri blir starstruck, men én gang syntes hun det var ordentlig stas å møte et gammelt idol.

SATT UT: Den flotte modellen forteller at hun ble starstruck én eneste gang da hun møtte Bette Midler.  Foto: Seoghør.no
SATT UT: Den flotte modellen forteller at hun ble starstruck én eneste gang da hun møtte Bette Midler. Foto: Seoghør.no Vis mer

- Jeg ble litt starstruck da jeg så Bette Midler. Jeg så alle filmene hennes da jeg var liten. Jeg så henne under moteuken i New York en gang. Hun var så søt og grei, og jeg fikk sagt hei. Hun var veldig hyggelig, sier Mustaparta.

STORT MØTE: Hanneli er vant til å møte superstjerner, men ble litt satt ut da hun traff artist og skuespiller Bette Midler. Foto: All Over Press
STORT MØTE: Hanneli er vant til å møte superstjerner, men ble litt satt ut da hun traff artist og skuespiller Bette Midler. Foto: All Over Press Vis mer

Selv om hun er selvskreven gjest på de største motevisningene, er hun et sjeldent syn på fester og premierer hjemme i Norge. Da foretrekker Hanneli å holde en lav profil og tilbringe tid med sine nærmeste.

- Jeg er masse hjemme i Norge, men ikke på disse tingene her. Men jeg synes Costume er et veldig fint blad med en internasjonal vibe.

Torsdag tok hun seg likevel tid til å være med da magasinet Costume inviterte til motefest i Gamle Logen i Oslo.

Selv om tilværelsen virker glamorøs, har den norske skjønnheten bena godt plantet på jorden.

- En rød løper er en rød løper. Det er bare et rødt teppe på bakken og noen fotografer. Hva som er bak er noe helt annet. Jeg elsker å lage mat og gå tur i skogen når jeg kan det, så jeg får gjøre litt av hvert.

SUPERPAR: Hanneli og «The Voice»-aktuelle Espen Lind har vært et par siden 2005.  Foto: Espen Solli/Se og Hør
SUPERPAR: Hanneli og «The Voice»-aktuelle Espen Lind har vært et par siden 2005. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer

LES OGSÅ: Norske Hanneli sjarmerer stjernene

[views:embed:node_embed:block:68807]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer