Cynthia holdt sykdommen hemmelig

Cynthia Nixon fikk brystkreft for to år siden.

HADDE BRYSTKREFT: Cynthia Nixon fikk diagnosen brystkreft for to år siden.  Foto: All Over Press
HADDE BRYSTKREFT: Cynthia Nixon fikk diagnosen brystkreft for to år siden. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: "Sex- og singelliv"-stjernen Cynthia Nixon (42) kommer nå med den sjokkerende avsløringen om at hun har hatt brystkreft.

Den 42 år gamle skuespillerinnen, som er blitt verdenskjent gjennom sin rolle som advokaten Miranda Hobbes i suksess-serien, forteller at det var under en rutinesjekk for to år siden at hun fikk den skremmende beskjeden.

Nixon hadde tatt en rutine-mammografi, da hun senere fikk en meget ubehagelig telefon fra sin gynekolog, skriver Us Magazine.

- Hun sa " jeg har noen ikke så fantastiske nyheter", sa Nixon under et besøk på "Good Morning America" tirsdag.

Men selv om stjernen sier at hun "var redd", innrømmer hun også at hun var svært bevisst og forberedt på det.

- Jeg var veldig bevisst på det. Hvis det skulle skje, så var dette den beste måten det kunne skjedd på - at det ble funnet så tidlig, så man bare kunne sette i gang behandling, sier hun.

"Sex- og singelliv"-stjernen, som har en mor som har overlevd brystkreft, sier også at hun gjorde "et stort poeng" av å fortelle sin to barn om sykdommen.

- Jeg sa til dem at legene hadde funnet kreft i mitt høyre bryst. At det var veldig lite og at det var veldig tidlig i sykdomsfasen. Jeg sa også at jeg skulle opereres og at de skulle fjerne kulen. Etter det skulle jeg så gjennomgå 6 uker med strålebehandling. Videre snakket jeg om at det var dette bestemoren deres hadde opplevd, og at jeg kom til å bli frisk, sier Nixon, som for tiden er sammen med Christine Marinoni.

Nixon forteller også at hun valgte å holde diagnosen privat fordi hun "ikke ønsket paparazzier på sykehuset".

- Som datter av en som har overlevd brystkreft, så var jeg klar over risikoen. Dette gjorde meg også mer forberedt på min egen diagnose, sier hun.

LES OGSÅ: - Kler seg naken for kreftsaken

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer