Culkin gjør «Hjemme alene»-comeback

25 år etter «Hjemme alene» er Kevin McCallister tilbake.

TILBAKE: Macaulay Culkin gjør comeback som «Hjemme alenes» Kevin McCallister i en ny webserie «Dryvrs».  Foto: Screen Grab/NTB Scanpix
TILBAKE: Macaulay Culkin gjør comeback som «Hjemme alenes» Kevin McCallister i en ny webserie «Dryvrs». Foto: Screen Grab/NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tjuefem år etter at han sjarmerte en hel verden som åtte år gamle Kevin McCallister er Macaulay Culkin (35) nå tilbake i gjennombruddsrollen.

Denne gangen som en mørkere, og mer psykisk forstyrret Kevin.

Macaulay spiller i en nettserie laget av komikeren Jack Dishel kalt «Dryvrs», der en voksen Kevin plutselig dukker opp som sjåfør. Passasjeren hans, spilt av Dishel, får så vite den triste historien om gutten som ble forlatt av familien sin i juleferien.

- Det er jul og hele familien drar på tur uten sin åtte år gamle sønn - i en hel uke. Jeg måtte beskytte hjemmet mitt fra to psycho innbruddstyver. Jeg var bare et barn. Jeg har fortsatt mareritt om en liten skallet mann som jaget meg rundt, sier Culkin i serien.

Når en tyv så prøver å true til seg Culkins bil med pistol blir han utsatt for en del av de samme metodene Kevin bruker mot innbruddstyvene i originalfilmen.

KJEMPET MOT TYVENE: Culkin sammen med innbruddstyvene spilt av Joe Pesci og Daniel Stern.  Foto: SipaUSA
KJEMPET MOT TYVENE: Culkin sammen med innbruddstyvene spilt av Joe Pesci og Daniel Stern. Foto: SipaUSA Vis mer

Har slitt med rusmisbruk

Takket være «Hjemme alene»-filmenes enorme popularitet var Culkin millionær allerede 12 år gammel. Han vekket tidlig oppmerksomhet for sitt rusmisbruk, og i 2012 var han, ifølge Daily Mail, nær døden som en følge av tungt heroinmisbruk.

Fra 2010 til 2015 spilte ikke Culkin i noen filmer, men har det siste året vært å se i et par TV-serier og filmer. I dag er han 35 år gammel og skal være i ferd med å få livet sitt på rett kjøl.

LES OGSÅ: Overrasket fansen på Youtube

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer