NYE RYKTER: Til tross for svært få likhetstrekk, hevder en kilde ifølge The Sun at skuespilleren Macaulay Culkin er Blankets biologiske far...
NYE RYKTER: Til tross for svært få likhetstrekk, hevder en kilde ifølge The Sun at skuespilleren Macaulay Culkin er Blankets biologiske far...Vis mer

- Culkin er Blankets far

Ryktene rundt Jackson-barnas biologiske foreldre vil ingen ende ta.

SEHER.NO: I etterkant av Michael Jacksons død, har det florert rykter rundt hvem som er de biologiske foreldrene til barna hans, Paris Katherine (12), Michael Jackson Jr. (11) og Blanket (7).

Ifølge den britiske tabloidavisen The Sun, hevder en kilde nå at Blanket, som i virkeligheten heter Prince Michael II, er et resultat av at "Hjemme Alene"-stjernen Macaulay Culkin (29) donerte sperm til Jackson.

- Dette er ikke bare rykter, til og med Culkin mistenker at han er faren til Blanket, forteller kilden til The Sun.

Ifølge kilden skal Jackson ha sett på Culkin som en sønn, og det var nettopp derfor han spurte vennen om han kunne donere sperm.

- Langt inne, tror jeg at Michael alltid ønsket at Macaulay var hans egen sønn. Å skape Blanket ble den nest beste løsningen.

Michael og Macaulay innledet et nært vennskap på 90-tallet, da barnestjernen hadde stor suksess med "Hjemme Alene"-filmene. Culkin tilbrakte mye til på Neverland-gården og vitnet også i rettsaken i 2005, hvor Jackson ble beskyldt for overgrep mot yngre gutter.

Det er imidlertid ikke alle som tar farskapsryktene rundt Culkin like seriøst. Nettstedet Popcrunch har ikke særlig tro på det The Sun - som tidligere har blitt kritisert for troverdigheten-  skriver.

- Herlighet, jeg vedder 60 kroner på at de neste uke påstår at Brooke Shields er Blankets biologiske mor, skriver nettstedet.

Culkin - som er gudfar til Michael Jackons to eldste barn - skal ifølge The Sun ha sagt til venner at han ikke ønsker å kommentere farskapsryktene av respekt for sin avdøde venn.

Macaulay Culkin er imidlertid ikke den eneste som er blitt koblet til Jackson-barnas opphav.

Debbie Rowe er den biologiske moren til popartistens to eldste barn, og Jacksons hudlege, Dr.Arnold Klein, har i ettertid av artistens død blitt utpekt som barnas far.

Skuespilleren, Mark Lester, har i tillegg gått ut og hevdet at det er han som er far til Jacksons datter, Paris.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ:
Michael Jacksons lege snakket ut