Cuba Gooding Jr. viste langt mer enn planlagt

46-åringen Cuba Gooding Jr. var ikke blyg på stranden i Malibu.

SEOGHØR.NO: Oscar-vinner Cuba Gooding Jr. (46) slo kanskje ikke ut håret i løpet av Labor Day-feiringen i California, men han viste i hvert fall frem en løssluppen side.

På stranden i Malibu mandag markerte han langhelgen iført en rød, blå og hvit badeshorts av det patriotiske slaget, mens han boltret seg i vannkanten.

ENERGISK: Den 46 år gamle trebarnsfaren hoppet og spratt i solskinnet i Malibu. Foto: Splash News/All Over Press
ENERGISK: Den 46 år gamle trebarnsfaren hoppet og spratt i solskinnet i Malibu. Foto: Splash News/All Over Press Vis mer

Om det var all hoppingen og sprettingen som var årsaken er usikkert, men på et tidspunkt viste i hvert fall «The Butler»-stjernen frem litt ekstra for fotografene.

46-åringen, som i april ble singel da kona Sara Kapfer søkte om separasjon, lot seg nemlig fotografere med halve rumpa bar, og ifølge Daily Mail var rumpe-flashingen en spøk fra skuespillerens side.

På tross av bruddet med kona, som han var gift med i 20 år og har barna Spencer (20), Mason (18) og Piper (9) med, virket «Jerry McGuire»-favoritten i strålende humør på stranda.

Iført flip flop-sandaler og en bredbremmet bøttehatt i California-sola, viste han smilende fram sin veltrente overkropp - i tillegg til bakenden.

Cuba Gooding Jr. ble nylig ferdig med innspillingen av dramaet «The Books of Negroes», basert på den prisvinnende romanen til Lawrence Hill. Den nysingle stjernen er også i gang med innspillingen av det historiske dramaet «Selma», som tar for seg borgerrettsbevegelsen i USA på 1950- og 60-tallet.

I PERLEHUMØR: Den nysingle skuespilleren har flere filmer på tapetet, og han bød gjerne på seg selv da han nøt fridagen på stranda.  Foto: Stella Pictures
I PERLEHUMØR: Den nysingle skuespilleren har flere filmer på tapetet, og han bød gjerne på seg selv da han nøt fridagen på stranda. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: Se hva hun la ut etter nakenskandalen