Cuba Gooding Jr. viste langt mer enn planlagt

46-åringen Cuba Gooding Jr. var ikke blyg på stranden i Malibu.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Oscar-vinner Cuba Gooding Jr. (46) slo kanskje ikke ut håret i løpet av Labor Day-feiringen i California, men han viste i hvert fall frem en løssluppen side.

På stranden i Malibu mandag markerte han langhelgen iført en rød, blå og hvit badeshorts av det patriotiske slaget, mens han boltret seg i vannkanten.

ENERGISK: Den 46 år gamle trebarnsfaren hoppet og spratt i solskinnet i Malibu. Foto: Splash News/All Over Press
ENERGISK: Den 46 år gamle trebarnsfaren hoppet og spratt i solskinnet i Malibu. Foto: Splash News/All Over Press Vis mer

Om det var all hoppingen og sprettingen som var årsaken er usikkert, men på et tidspunkt viste i hvert fall «The Butler»-stjernen frem litt ekstra for fotografene.

46-åringen, som i april ble singel da kona Sara Kapfer søkte om separasjon, lot seg nemlig fotografere med halve rumpa bar, og ifølge Daily Mail var rumpe-flashingen en spøk fra skuespillerens side.

På tross av bruddet med kona, som han var gift med i 20 år og har barna Spencer (20), Mason (18) og Piper (9) med, virket «Jerry McGuire»-favoritten i strålende humør på stranda.

Iført flip flop-sandaler og en bredbremmet bøttehatt i California-sola, viste han smilende fram sin veltrente overkropp - i tillegg til bakenden.

Cuba Gooding Jr. ble nylig ferdig med innspillingen av dramaet «The Books of Negroes», basert på den prisvinnende romanen til Lawrence Hill. Den nysingle stjernen er også i gang med innspillingen av det historiske dramaet «Selma», som tar for seg borgerrettsbevegelsen i USA på 1950- og 60-tallet.

I PERLEHUMØR: Den nysingle skuespilleren har flere filmer på tapetet, og han bød gjerne på seg selv da han nøt fridagen på stranda.  Foto: Stella Pictures
I PERLEHUMØR: Den nysingle skuespilleren har flere filmer på tapetet, og han bød gjerne på seg selv da han nøt fridagen på stranda. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: Se hva hun la ut etter nakenskandalen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer