BABYLYKKE: «CSI: Miami»-stjernen Emily Procter venter sitt første barn med samboeren Paul Bryan.  Foto: Stella Pictures
BABYLYKKE: «CSI: Miami»-stjernen Emily Procter venter sitt første barn med samboeren Paul Bryan. Foto: Stella Pictures Vis mer

«CSI»-stjernen blir mamma!

41-åringen er gravid med sitt første barn.

SEHER.NO:  Mandag denne uken kunne TV Guide Magazine avsløre at «CSI: Miami»-stjernen Emily Procter (41) er gravid med sitt første barn. 

TV-stjernen, som er samboer med musikeren Paul Bryan (43), kunne i fjor sommer fortelle at hun drømmer om en stor familie, og at hun håpet at 2009/2010 ville bli «babyåret» for henne.

- Jeg håper dette blir det året jeg kan få barn. Jeg skjønner at jeg kanskje er litt europeisk når det gjelder mitt syn på ekteskap og barn. Jeg sier ikke at jeg ikke skal gifte meg, men det er ikke førsteprioritet, sa stjernen i fjor. 

Nå ser det ut til at 41-åringen får babyønsket oppfylt, og tv-stjernens talspersoner har bekreftet at hun er i lykkelige omstendigheter, skriver Contactmusic.com.


Ifølge talspersonene og tv-kanalen CBS, som står bak «CSI», har det foreløpig ikke blitt lagt noen planer om å skrive graviditeten inn i serien.

Procter spiller rollen som Calleigh Duquesne i «CSI: Miami».

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Skylder millioner i barnebidrag