Crystal Hefner: - Silikon- puppene forgiftet meg

Hugh Hefners modellkone hevder hun har fått et mye bedre liv etter at hun fjernet brystimplantatene.

FØR OPERASJONEN: Crystal Hefner forstørret brystene i 2008. Det siste halve året har hun levd med konstante smerter, noe hun mener er forårsaket av implantatene. Siden 2012 har blondinen vært gift med Hugh Hefner. Foto: NTB Scanpix
FØR OPERASJONEN: Crystal Hefner forstørret brystene i 2008. Det siste halve året har hun levd med konstante smerter, noe hun mener er forårsaket av implantatene. Siden 2012 har blondinen vært gift med Hugh Hefner. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Playboy-kongen Hugh Hefners (90) unge kone, Crystal Hefner (30), jubler etter å ha kvittet seg med brystimplantatene som hun fikk operert inn for åtte år siden.

Glamourmodellen mener nemlig silikonen langsomt forgiftet kroppen hennes.

Onsdag postet en lykkelig Crystal et bilde av seg selv i bikini på Instagram - like etter at hun hadde fått fjernet sine to store fordeler.

- Den nye meg. Lykkeligere og sunnere. Jeg skal bruke 2016 til å få tilbake helsen min og omfavne og elske meg selv for mitt ekte jeg. Tusen takk for den overveldende støtten på posten min fra i går. Jeg elsker dere, skrev hun sammen med dette bildet:

Kom seg ikke ut av sengen

Dagen før hadde 30-åringen delt et bilde av seg selv i sykesengen, både på Instagram og Facebook, hvor hun i et langt innlegg forklarte at silikonpuppene hadde gjort livet hennes til et helvete.

«Brystimplantatene forgiftet meg langsomt. Jeg ble intolerant for mat og drikke, fikk uforklarlige ryggsmerter, hadde konstant nakke- og skuldersmerter, kognitiv dysfunksjon (hjernetåke, hukommelsestap), dårlig hårvekst, invalidiserende tretthet, brennende blæresmerter, dårlig immunitet, tilbakevendende infeksjoner og problemer med skjoldbruskkjertelen og nyrene», skrev hun blant annet i posten.

De mildeste symptomene startet allerede for flere år siden, og den siste tiden avslører Crystal at hun har måtte avlyse avtaler og modelloppdrag, og at hun sluttet å trene.

«Det har vært dager i 2016 da jeg ikke klarte å komme meg ut av sengen. Jeg har vært helt fortvilet fordi livet fortsatte rundt meg uten at jeg kunne delta», delte hun.

Vendepunktet kom da hun i mars ble diagnostisert med sykdommen Lyme. Da Crystal, som giftet seg med den 60 år eldre playboy-kongen for fire år siden, fortalte om symptomene til følgerne sine på sosiale medier, var det flere som mente disse var de samme som når man blir syk av brystimplantater.

Crystal begynte derfor å gjøre sin egen research som resulterte i at hun valgte å fjerne silikonen.

Det anger hun ikke et sekund på.

«Øyeblikkelig forsvant nakke- og skuldersmertene mine, og jeg kunne puste mye bedre. Implantatene brukte åtte år på å gjøre meg syk, så jeg vet at jeg ikke vil bli 100 % frisk over natten».

Nå advarer hun andre mot å legge seg under kniven.

«Hvis du vet om noen som har implantater i bryster, rumpe eller andre steder, og som ikke føler seg bra, vær så snill og fortell dem at det er vanlig å bli syk av implantater og at dette kan være deres problem også.

Mange av vennene mine har implantater, og jeg er bekymret for helsen deres og håper at de kan lære av det jeg har gått gjennom». 

LES OGSÅ: - North sliter med å venne seg til Saint

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer