Cruisekontroll

Tom Cruise har endelig fått tilbake navnet sitt. Verre gikk det med Bruce Springsteen.

FORELDRE?: Etter at Tom og Katie Holmes fikk datteren Suri i sommer, har de begge måtte forsvare at de faktisk har et barn. Det er nemlig nesten ingen som har sett henne! Foto: All Over Press
FORELDRE?: Etter at Tom og Katie Holmes fikk datteren Suri i sommer, har de begge måtte forsvare at de faktisk har et barn. Det er nemlig nesten ingen som har sett henne! Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
En dataentusiast har lenge vært innehaveren av domenenavnet TomCruise.com, men nylig ble han dømt til å gi domenet til skuespilleren.

Cruise er bare en av hundre kjendiser som har fått navnet sitt knabbet av den canadiske businessmannen Jess Burgar, som usjenert bruker nettsidene til å sende folk rett inn på hans Celebrity1000.com – som i følge eieren er ”den ultimate kjendissiden”.

Burgar har blant annet vært innehaveren av TomCruise.com helt siden Internettets spede barndom i 1996, og han har siden dette blitt jaktet på av artister som Celine Dion, Kevin Spacey, Pamela Anderson og Bruce Springsteen. Han tapte samtlige saker, men på merkelig vis fikk han beholde BruceSpringsteen.com.

Advokatene til ”Mission: Impossible”- stjernen argumenterte med at Burgar tjente gode penger på skuespillerens navn, og at han forvirret nettbrukere da de besøkte nettsiden.

Til sitt forsvar hevdet Burgar at dette her var en fanside som blant annet inkluderte en biografi om Cruise. Han uttalte også at domenenavn burde være fritt for alle.

Dette er ikke første gangen Tom bokstavelig talt blir fanget i nettet. I fjor vår ble han offer for et datavirus som ble kringkastet verden over med budskapet ”Hvordan takle seksuell forvirring: Kom ut av skapet og gå inn i auditionrommet!”.

Cruise ble ikke særlig blid da han fikk høre om viruset, spesielt med tanke på at han desperat har prøvd å kvitte seg med homo-stempelet i flere år. Dermed fikk han advokaten sin til å sende ut en pressemelding der det sto at dette her var oppspinn!

I oktober tok Scientologi-kirken affære da ScienTOMogy.info ble startet opp for å mobbe Tom. Han er en ihuga scientolog, og har mang en gang måtte forsvare troen sin. Det endte opp med at siden måtte endret adresse, og den finnes nå under et lignende domenenavn.

Helt til slutt: Siden som ikke fikk lang levetid var SuriCruise.com, en uoffisiell side som talte ned dagene, timene, minuttene og sekundene til Cruise og hans utkåredes, skuespillerinnen Katie Holme, datter, Suri, ble myndig.

Suri ble- i følge Tom-  født i sommer.

- Med Tom Cruise som far, og med Katie Holmes som mor, er det ikke et spørsmål om Suri vil bli pen, men om hvordan hun kommer til å oppføre seg, sto det på siden.

På mandag var plutselig denne siden umulig å komme inn på. Tom har sannelig ikke øynene sine "Eyes Wide Shut".

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer