Cruise vil verve Beckham

Tom Cruise vil ha David Beckham til å bli scientolog, men møter motstand...

AVVISER TIGGING: Victoria nekter David å bli scientolog - på grunn av sektens graådighet. Foto: All Over Press
AVVISER TIGGING: Victoria nekter David å bli scientolog - på grunn av sektens graådighet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hold dere unna pengene!SEHER.NO: Tom Cruise er blitt David Beckhams beste venn, og prøver nå å lokke fotballhelten inn i den omstridte Scientologi-kirken.Men David og Victoria har takket nei, og fruen har bedt om å slippe mer mas.- Hold dere unna pengene våre! skal Victoria ha sagt. Det skriver Storbritannias største avis, The Sun.

TØFF KRITIKK: -Posh er tynn og ekkel!Tom Cruise er helt hekta på scientologi. Det er en omstridt sekt, som krever at medlemmene betaler så det svir. Også andre Hollywood-stjerner som John Travolta og Lisa Marie Presley er glansbilder for den religiøse kulten.David har innrømmet at han har snakket med Tom Cruise i timesvis på telefonen etter at han skrev kontrakt med Los Angeles Galaxy. Så fort sesongen i Real Madrid er over skal Beckham ta med gullfoten og de skrudde frisparkene til California.

NEVER SAY NEVER: Posh ser på Michael Jacksons hus.Victoria har satt foten ned for scientologi - hovedsaklig fordi de krever at man overfører faste, store pengebeløp. Hun håper likevel hun kan beholde sitt gode vennskap med Katie Holmes. De går på shopping, og spiser ofte lunsj eller middag sammen. Men Tom Cruise er kjent for å legge press på sine omgivelser for å få dem med i Scientolgikirken.Selv om Victoria ikke vil gi penger til scientologene betyr ikke det at hun er gjerrig. Hun leter nå etter privatskoler for sine tre sønner, og har blinket ut Curtis School i Bel Air - der det koster 125 000 kroner i året å ha barna. Og det er ingen søskenmoderasjon...

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer