DANSET LITT FOR MYE: Heather Locklear avslørte under sitt besøk på talkshowet «Chelsea Lately» at hun på 80-tallet gikk på date med Tom Cruise Foto: All Over
DANSET LITT FOR MYE: Heather Locklear avslørte under sitt besøk på talkshowet «Chelsea Lately» at hun på 80-tallet gikk på date med Tom Cruise Foto: All Over Vis mer

Cruise tabbet seg ut på date med Heather

- Da han begynte å gjøre splitthopp på dansegulvet, gikk jeg og satte meg.

Publisert
SEOGHØR.NO: Tom Cruise (50) ble mange ungjenters drøm etter at han slo igjennom med filmen «Risky Business» i 1983.

Men ei dame som ikke lot seg imponere var Toms Hollywood-kollega Heather Locklear (51).

I et intervju med talkshow-verten Chelsea Handler, avslørte Heather at hun for over 30 år siden, i 1982, ble med Tom på en date på byen.

- Det var ikke egentlig en date. Han hadde ingen venner her, så vi gikk ut sammen. Vi gikk ut for å danse.

Men da en ivrig Tom begynte å vise frem stegene han hadde lært seg til sin berømte danse-scene i «Risky Business» ble det for mye for Heather.

- Han begynte å danse som i «Risky Business». Da han begynte å gjøre splitthopp, gikk jeg og satte meg. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre, sa Locklear.

- Og det var den eneste daten dere hadde? spurte Chelsea Handler i sitt program «Chelsea Lately».

- Jeg tror det... svarte Heather Locklear, som på 80-tallet fikk sitt gjennombrud blant annet i rollen som Sammy Jo i TV-serien «Dynastiet».

LES OGSÅ:
- Tom elsker fortsatt Katie
 


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer