«Mission Impossible 7»:

Cruise-opptak stoppet etter coronasmitte

Produksjonen bekrefter at filmopptakene er satt på vent inntil videre.

I TRØBBEL: Tom Cruise og resten av «Mission Impossible 7»-gjengen er i problemer etter at det er påvist smitte på settet. Foto: Guglielmo Mangiapane / Reuters
I TRØBBEL: Tom Cruise og resten av «Mission Impossible 7»-gjengen er i problemer etter at det er påvist smitte på settet. Foto: Guglielmo Mangiapane / Reuters Vis mer
Publisert

Hollywood-stjernen Tom Cruise (58) har gjort sitt ytterste for å holde avstand og ta alt han kan av forholdsregler for at produksjonen av «Mission Impossible 7» skulle gå så knirkefritt som mulig.

I desember i fjor satte han nemlig to av medarbeiderne på filmsettet kraftig på plass da de spilte inn scener i det nordvestlige London.

Vis mer

Rasende på crewmedlemmer

Den 58 år gamle verdensstjernen skal den gang ha sett de to stå under én meter fra hverandre ved en pc i Warner Bros-studio i Leavesden, rett utenfor Watford, noe som skal ha endt i et kraftig raserianfall.

- Hvis jeg ser dere gjøre det der igjen, så er dere fuckings ferdige her, sa han, dokumentert gjennom et lydopptak tabloidavisen The Sun offentliggjorde.

Han fortsatte:

- Hollywood er på vei tilbake på rett spor og lager film på grunn av oss. Vi skaper tusenvis av jobber, dere idioter. Det finnes ingen unnskyldning! Mennesker må flytte fra hus og hjem om bransjen vår blir lukket ned igjen, freste filmstjernen, som senere bekreftet at han hadde sagt det som kom fram i lydopptaket.

Nå, om lag et halvt år senere, har frykten blitt til virkelighet for Cruise og resten av «Mission Impossible»-gjengen.

Bekrefter smittetilfelle

Ifølge Hollywood Reporter ble nemlig opptakene til filmen nylig stanset etter at minst én person i produksjonen har testet positivt for coronaviruset.

SKJELLER UT CREWET: Tom Cruise skjeller ut filmcrewet under innspillingen av «Mission: Impossible 7» etter at to i crewet hadde stått for nærme hverandre. Reporter: Christian Roth Christensen Foto/video: Paramount Picures/NTB/Dagbladet Vis mer

Det bekrefter også produksjonen overfor nettstedet.

- Vi har midlertidig stanset produksjonen av «Mission Impossible 7», fram til 14. juni, fordi vi har opplevd en positiv corona-test. Vi følger alle sikkerhetsprosedyrer og vil fortsette å overvåke situasjonen, skriver produksjonen i en skriftlig uttalelse til Hollywood Reporter.

Produksjonen oppholder seg for øyeblikket i London, men de har som kjent også gjort opptak både i Italia og Norge.

I NORGE: Tom Cruise hoppet blant annet i fallskjerm da de spilte inn scener til «Mission Impossible 7» i Norge i fjor. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
I NORGE: Tom Cruise hoppet blant annet i fallskjerm da de spilte inn scener til «Mission Impossible 7» i Norge i fjor. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

En av verdens best betalte

Det var i fjor sommer det ble kjent at Tom Cruise fikk lov til å komme til Norge, der de til slutt spilte inn deler av den neste «Mission Impossible»-filmen. Det etter at Cruise selv hadde mast om at det skulle gjøres coronaunntak for ham.

Tom Cruise er kjent for å gjøre mange av sine egne stunts i filmene sine. Her er han på rød løper for Mission Impossible 5, der han blant annet hang fra et fly. Vis mer

Dermed får verden se nok en film om Ethan Hunt, som har vist seg å være en av de mest populære skikkelsene Hollywood har produsert opp gjennom årene. Det har i tillegg sørget for at Tom Cruise i dag er en av de best betalte og mest anerkjente skuespillerne i verden.

«Mission Impossible 7» har etter planen premiere i mai neste år.

LES OGSÅ: - Han kommer unna med det

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer