Cruise kysset hett etter bruddet

Kun uker etter bruddet fra Katie Holmes kysser Tom Cruise heftig på sin vakre medspiller.

KYSSET FILMKOLLEGA: Tom Cruise kysset sin vakre medspiller Olga Kurylenko under innspillingen av science fiction-filmen «Oblivion».  Foto: All Over Press
KYSSET FILMKOLLEGA: Tom Cruise kysset sin vakre medspiller Olga Kurylenko under innspillingen av science fiction-filmen «Oblivion». Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kort tid etter bruddet fra Katie Holmes (33) ble Tom Cruise (50) fotografert i hete omfavnelser med sexy Olga Kurylenko (32).

Bildene førte raskt til rykter om at de to var mer enn gode venner, noe Cruise senere benektet.

- De spiller inn en film og de er skuespillere. Kjemien mellom dem på filmsettet er kun skuespill. Det er jobben deres, sier en talspersonen for skuespilleren ifølge The Sun.

Nå blusser derimot ryktene opp igjen etter at det ble lekket bilder der de to kysser hverandre. Det hete øyeblikket ble fanget på kamera under innspillingen av filmen «Oblivion» som nylig ble ferdig filmet på Island. Og skuespill eller ei, bildene er nok vonde for Katie Holmes å se.

Tom skal ha fått beskjed om at Katie hadde søkt om skilsmisse da han var på Island. Tidlig i innspillingen var hun og datteren Suri på besøk, og de to skal ha diskutert detaljer rundt bruddet.

Eks-paret har senere blitt enige om skilsmisseoppgjøret. Det var ventet en lang kamp om datteren Suri, men Holmes har nå fått primær omsorgsrett, mens Tom får besøke datteren.

Holmes søkte selv om skilsmisse, men dramatikken og all oppmerksomheten rundt bruddet tærer på den vakre skuespilleren.

- Hun er bare skinn og bein, skriver magasinet In Touch Weekly ifølge ShowbizSpy.

Katie skal angivelig føle seg «herset med, forfulgt og stresset av Scientologer.»

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Vi er alle helt knust  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer