«Cruel Intentions»-jentene gjenforent etter 16 år

- Årets beste jentekveld, sier Reese Witherspoon.

FREMDELES GODE VENNER: Etter ett tiår er de tre skjønnhetene fremdeles like glade for å se hverandre.  Foto: Instagram
FREMDELES GODE VENNER: Etter ett tiår er de tre skjønnhetene fremdeles like glade for å se hverandre. Foto: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hele 16 år etter jentene fra den populære dramafilmen «Cruel Intentions» sjarmerte verden i senk, møttes de for en hyggelig gjenforening. 

- Årets beste jentekveld!!! #cruelintentions, skrev Reese Witherspoon (39) til bildet av jentene på Instagram.

Motspiller Sarah Michelle Gellar (38) klarte heller ikke å skjule sin glede over å møte jentene igjen, og la også ut et bilde av gjengen.

Reese, Sarah og Selma Blair (42) møttes for å se en musikalen «Cruel Intentions: The Musical», som er en musikalsk parodi av 90-tallsfilmen.

Dette var ikke første gang Reese fikk med seg musikalen, da hun også ble observert på første rad for omkring én måned siden. 

#CruelIntentions @reesewitherspoon @therealselmablair #cruelintentionsmusical

Et bilde publisert av Sarah Michelle (@sarahmgellar)

Kun noen dager etter var også den mannlige hovedrollen Ryan Phillippe (40) å se på forestillingen, og droppet derfor gjenforeningen med jentene.

Phillippe og Witherspoon var på starten av 2000-tallet et av Hollywoods største stjernepar etter de giftet seg i 1999. Paret fikk datteren Ava (15) og sønnen Deacon (11) sammen før de skilte lag i 2007.

Til tross for blandede kritikker for filmen, klarte Blair og Gellar å hente inn en pris for sitt omtalte jentekyss og vant prisen for «beste filmkyss» under MTV Movie Awards i 2000.

Filmen vant også «beste dramafilm» under Teen Choice Awards samme år.

Etterfølgerne «Cruel Intentions 2» og «Cruel Intentions 3» fikk ikke samme positiv respons, og flere hevder at det ikke var det samme med helt nye skuespillere i hovedrollene. 

16 ÅR SIDEN: Ryan Phillippe, Sarah Michelle Gellar, Reese Witherspoon og Selma Blair gjorde storsuksess med dramafilmen fra 1999.  Foto: NTB scanpix
16 ÅR SIDEN: Ryan Phillippe, Sarah Michelle Gellar, Reese Witherspoon og Selma Blair gjorde storsuksess med dramafilmen fra 1999. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Lover 18 nye «Twin Peaks»-episoder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer