INNBITT: Russell Crowe er en litt mer engasjert fan en gjennomsnittet. Han har kjøpt opp favorittlaget sitt og fører dem tilbake til gamle høyder. Foto: Scanpix
INNBITT: Russell Crowe er en litt mer engasjert fan en gjennomsnittet. Han har kjøpt opp favorittlaget sitt og fører dem tilbake til gamle høyder. Foto: ScanpixVis mer

Crowe til reality-tv

Hollywood-skuespiller Russell Crowe kaster seg ut i en ny karriere.

SEHER.NO: Russell Crowes (43) karrieresprang fra Hollywood-skuespiller til sports-mogul dokumenteres i en ny tv-serie.

Den australske Gladiator-stjernen har i mange år vært en svoren fan av rugby-laget South Sydney Rabbitohs. I 2006 kjøpte han opp laget sammen med forretningsmannen Peter Holmes for å bygge det opp igjen - og nå er dette blitt temaet i en ny reality-serie kalt "South Side Story".

Den seks episoder lange serien viser alt fra den ekstraordinære generalforsamligen da Russell og kompajongen overtok eierskapet til hemmelige motivasjons-leirer og selve rugby-sesongen. 

South Sydney Rabbitohs har vært det mest suksessfulle laget i australsk rugby, og gjennom tv-serien får man se hvordan Russell fører dem tilbake til gamle høyder.

Produsent David Alrich sier at dokumentaren gir et sjeldent innblikk i en verden få kjenner.
- Både spillerne, Russell og Peter var så åpne og ærlige. [...] Dette er mye mer enn en sportshistorie, det er en historie alle kan forstå.

LES OGSÅ: Russell rørte Nicole Kidman til tårer

SE OGSÅ: Crowe gir trening mening