RÅKLINA: Paris og Ronaldo skal ha råklina på utstedet MyHouse i Hollywood.
RÅKLINA: Paris og Ronaldo skal ha råklina på utstedet MyHouse i Hollywood. Vis mer

Cristiano er Paris' nye flamme!

Brudd i går, ny mann i dag - hotellarvingen kaster ikke bort tiden....

SEHER.NO: Det er kun 24 timer siden hotellarving og notorisk partyprinsesse Paris Hilton (28) skal ha endt sitt forhold til tidligere "The Hills"-stjerne Doug Reinhardt (24).

Men allerede nå skal 28-åringen ha blitt observert med en ny flamme.

Og flammen er ingen ringere enn den portugisiske Manchester United-stjernen Cristiano Ronaldo (24), melder nyhetsbyrået X17online.

Ronaldo er for tiden på en liten ferietur i LA, og det var i forbindelse med en tur på byen at han skal ha møtt Paris.

Kvelden begynte med at Cristiano spiste middag på eksklusive Fogo De Chao-restaurant, mens Paris og søster Nicky spiste på Nobu.

Paris og søsteren skal opprinnelig ha planlagt en "jentekveld", men etter en relativt miserabel middag, hvor Paris skal ha sett svært deppa ut, bestemte de to seg for å ta en tur på utestedet MyHouse.

Her skal søstrene ha blitt invitert til å sitte på bordet til Manchester United-stjernen, og Paris skal ha virket i langt bedre humør, der hun satt og råflørtet med Ronaldo.

- Cristiano og Paris klarte ikke å holde hendene borte fra hverandre. De byttet spytt hele kvelden! Bordet hans krevde at hver eneste servitør på stedet stod på pinne for å servere alkohol, og han brukte mange tusen dollar på champagne og drinker, forteller et øyenvitne.

Rundt klokken 03.00 skal Paris, Nicky og Cristiano har forlatt nattklubben for å ha nachspiel hjemme hos Nicky, hvor de holdt på til langt etter klokken 05.00.

Paris skal angivelig ha vært betatt av Cristiano i lengre tid nå, og i fjor sommer innledet de en heftig flørt da fotballstjernen var på ferie i Hollywood.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Paris ut mot lesbe-ryktene