FIKK SPARKEN: Thomas Gibson har spilt hovedrollen i krimserien Criminal Minds, men nå blir han skrevet ut av serien, melder abc News. Foto: wenn.com
FIKK SPARKEN: Thomas Gibson har spilt hovedrollen i krimserien Criminal Minds, men nå blir han skrevet ut av serien, melder abc News. Foto: wenn.comVis mer

«Criminal Minds»-stjernen fikk sparken

Skal ha slått til en produsent på settet.

Skuespiller Thomas Gibson (54) spiller hovedrollen Aaron Hotchner i krimserien «Criminal Minds». Nå har han fått sparken, melder abc News.

Det var TV 2 som først omtalte saken.

Startet slåsskamp

Det skal ha blitt noen uenigheter mellom Gibson og en produsent på «Criminal Minds»-settet, som endte i at Gibson slo til mannen da de ikke ble enige om hvordan de skulle spille inn en av scenene.

– Vi var uenige om utformingen, og det ble en krangel. Jeg angrer på at det skjedde. Vi ønsker alle å jobbe sammen som et team for å gjøre serien så bra som mulig. Det har vi alltid gjort, og vi vil fortsette med å gjøre det, sier Gibson i en uttalelse til Deadline.

Krimserien er inne i innspillingen av sin 12. sesong, men nå blir Gibson altså skrevet ut av serien.

Takket fansen

- Jeg elsker «Criminal Minds», og har puttet all min tid og sjel i serien de siste tolv årene, sa Gibson i en uttalelse fredag.

- Jeg hadde håpet at jeg kunne være med helt til slutten, men det er ikke mulig nå. Jeg vil bare si tusen takk til alle produsenter, manusforfattere, skuespillere og vårt fantastiske team, sa Gibson og la til:

- Og kanskje aller viktigst. Tusen takk til den beste fansen en serie noen gang kunne håpet på å få.

Saken ble opprinnelig publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: Derfor forelsket han seg i Chrissy Teigen