Creed-vokalisten innlagt på psykiatrisk avdeling

For tre dager siden stod Grammy-vinneren frem som blakk og hjemløs.

TRAGISK: Scott Stapp går for tiden gjennom en tung personlig krise. Nylig søkte kona, som han har vært gift med i åtte år, om skilsmisse etter at artisten har blitt mer og mer ustabil og paranoid. Paret har tre barn sammen. Foto: AdMedia / Splash News/ All Over Press
TRAGISK: Scott Stapp går for tiden gjennom en tung personlig krise. Nylig søkte kona, som han har vært gift med i åtte år, om skilsmisse etter at artisten har blitt mer og mer ustabil og paranoid. Paret har tre barn sammen. Foto: AdMedia / Splash News/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Scott Stapp (41) og resten av gruppa Creed tjente seg styrtrik som et av verdens største rockeband på slutten av 90-tallet og begynnelsen av år 2000.

De solgte blant annet over 50 millioner album, toppet Billboard og vant Grammy for hiten «With Arms Wide Open».

Men i løpet av de siste årene har livet forandret seg drastisk for vokalisten Stapp.

Onsdag overrasket musikeren fansen med en hjerteskjærende video hvor han fortalte at ting ikke stod særlig bra til med ham.

- Akkurat nå bor jeg på Holiday Inn, gudskjelov, for det har vært noen uker hvor jeg har bodd i bilen. Jeg hadde ingen penger, hverken til bensin eller mat. Jeg gikk to dager uten å spise fordi jeg var blakk, og endte opp på intensiven, sier han i videoen.

Han hevder videre at han har blitt frastjålet mye, at royalty-inntekter ikke har blitt utbetalt og at dette igjen har ført til at skattemyndighetene har fryst kontoene hans.

Se videoklippet her:

 

Fredag ble 41-åringen innlagt på psykiatrisk avdeling etter at politiet sier han hadde paranoide narkotika-relaterte vrangforestillinger, og kona Jaclyn Stapp (34) sier han hører stemmer i hodet og frykter at barna vil bli angrepet av ISIS, melder TMZ.com.

Jaclyn, som søkte om skilsmisse fra Scott sist måned, hevder ektemannen har gått fullstendig av hengslene og har truet med å begå selvmord, samt å drepe AA-sponsoren sin.

Den personlig kristne artisten har tidligere slitt med store rusproblemer, men tilbakeviste ryktene om at han har begynt å drikke og bruke narkotika igjen i videoen.

Kona er derimot av en annen oppfatning.

Hun mener han ruser seg på en potensiell dødelig miks av en rekke ulovlige stoffer og sier at narkotikaproblemene er så ute av kontroll at det er derfor han har blakket seg fullstendig, skriver nettstedet.

FRA GLANSDAGENE: Stapps rusproblemer var en av årsakene til at Creed ble oppløst mellom 2004 og 2009. Fra venstre: Scott Phillips, Scott Stapp, Mark Tremonti og Brian Marshall.
 Foto: All Over Press
FRA GLANSDAGENE: Stapps rusproblemer var en av årsakene til at Creed ble oppløst mellom 2004 og 2009. Fra venstre: Scott Phillips, Scott Stapp, Mark Tremonti og Brian Marshall. Foto: All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg ble pisket og voldtatt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer