Crawford: - Vi var aldri venner

Den tidligere supermodellen åpner seg om ekteskapet til eksmannen.

STJERNEPAR: Richard Gere og Cindy Crawford var på slutten av 80-tallet og begynnelsen av 90-tallet et av de aller hotteste parene i Hollywood.  Foto: NTB Scanpix
STJERNEPAR: Richard Gere og Cindy Crawford var på slutten av 80-tallet og begynnelsen av 90-tallet et av de aller hotteste parene i Hollywood. Foto: NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Da Cindy Crawford (49) var 25 år gammel giftet hun seg med 17 år eldre Richard Gere (66), som den gang allerede var en stor filmstjerne i Hollywood.

Paret traff hverandre på en BBQ hos en kjent fotograf i Los Angeles i 1986, da Cindy akkurat hadde begynt å få fart på modellkarrieren sin.

Etter å ha vært kjærester i fire år, giftet de seg, men allerede i 1995 var skilsmissen et faktum.

I dag ser skjønnheten på eks-mannen nærmest som en fremmed.

- Vi er vennskaplige, men det føles nesten som om han har gått tilbake til å være «Richard Gere» igjen. En fremmed. For vi ser hverandre egentlig ikke så ofte, avslører hun i Marc Marons WTF podcast, ifølge Contactmusic.com.

- Vi var mange ting i forholdet vårt, men jeg tror noe av problemet var at vi aldri var venner. Som i jevnaldrende. For jeg var ung og han var Richard Gere. Og så begynte jeg å vokse opp, og jeg vokste til å bli meg selv. Det er vanskelig å forandre naturen i et forhold man allerede er i.

Saken fortsetter under bildet.

VENNSKAP BLE KJÆRLIGHET: I mai kan Cindy Crawford og Rande Gerber feire 18 år som mann og kone. Foto: NTB Scanpix
VENNSKAP BLE KJÆRLIGHET: I mai kan Cindy Crawford og Rande Gerber feire 18 år som mann og kone. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Umoden i sitt første ekteskap

I etterpåklokskap har Cindy, som gruer seg til å fylle 50 år senere denne måneden, forstått at hun egentlig ikke var moden nok til å gifte seg den gang.

- Jeg var ung. Jeg synes ikke selv jeg var ung den gang, men jeg var det. Jeg var sammen med Richard i rundt seks år, men vi var bare gift i to.

Tre år etter skilsmissen ga hun sitt ja til sin nåværende ektemann, gründeren Rande Gerber (53), og sammen er de foreldre til barna Kaia (14) og Presley (16).

- Jeg tror at grunnen til at Rande og jeg har det så bra sammen er fordi vi var venner først. Jeg lot aldri som om jeg likte eller interesserte meg for baseball eller meditasjon - eller hva enn det måtte være, forklarer hun, ifølge nettstedet.

Selv om ekteskapet til Gere ble kortvarig, så ser ikke Crawford på forholdet som et feilgrep.

- Richard er supersmart. Han er interessant og interessert. Jeg lærte mye om verden av ham. Det var et flott kapittel i livet mitt, har hun tidligere uttalt.

Double take! A funny now and then via @PeopleMag.

A photo posted by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Saken fortsetter under bildet.

 
 

Richard Gere, kjent fra filmer som «Pretty Woman», «An Officer and a Gentleman» og «American Gigolo», er på sin side kjæreste med den 34 år yngre spanske skjønnheten Alejandra Silva (32)

Selv ser ikke Gere på den store aldersforskjellen som et problem. Han føler seg nemlig mye yngre enn sine 66 år.

- Jeg føler meg som en 26-åring, helt til jeg kikker i speilet og ser en mann i 60-årene med hvitt hår og rynker. Men det føles ikke helt fremmed heller, sa han til Hello! magazine i fjor høst, og la til:

- Man må akseptere alle livets faser og sette pris på at man blir bedre med alderen når det kommer til spiritualitet og mange andre ting. Selv om kroppen kanskje ikke er like sprek, så har jeg i alle fall ikke falt fra hverandre ennå.

LYKKELIG: I litt over ett år har Richard Gere vært kjæreste med Alejandra Silva. Her er de sammen på filmpremieren til «Time Out of Mind» i Madrid i november. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG: I litt over ett år har Richard Gere vært kjæreste med Alejandra Silva. Her er de sammen på filmpremieren til «Time Out of Mind» i Madrid i november. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Det blir hardt å fylle 50 år