Cox sier ja til sex-scene

Friends-stjernen Courtney Cox vil gjøre sine egne nakenscener i sin nye tv-serie Dirt.

FRIENDS Courtney Cox slo for alvor igjennom som Monica Galler i Friends. Nå møter hun sin tidligere motspiller og venninne Jennifer Aniston til hete kyss i sin nye TV-serie Dirt. Foto: TV 2
FRIENDS Courtney Cox slo for alvor igjennom som Monica Galler i Friends. Nå møter hun sin tidligere motspiller og venninne Jennifer Aniston til hete kyss i sin nye TV-serie Dirt. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Dirty stjerne!

SEHER.NO:  - Først var jeg virkelig nervøs for å vise frem meg selv og kroppen min. Men så tenkte jeg, "Vet dere hva? Jeg vil være den jeg er!"

Det ble en stor forandring for meg, sier Courteney Cox (42) til New York Post.

Men det er ikke bare de dampende hete sex-scenene som har vekket oppsikt i media.
Cox skal nemlig også dele intime kyss med sin gode venninne og tidligere kollega Jennifer Aniston (37), som skal opptre i en viktig gjesterolle i TV-serien "Dirt".

Mens Cox spiller en hensynsløs tabloiddronning, fyller Aniston rollen som en lesbisk sjefredaktør for et konkurrerende magasin. Etter en heftig krangel dem i mellom ender de opp med å kysse ømt og intimt.

Serien har allerede hatt premiere i USA, til stor glede for den mannlige delen av den amerikanske befolkningen.


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer