Cowell tilbudt sex-jobb

"American Idol"-dommer tilbudt penger for å dømme britisk pars sexuelle akt.

TØFF DOMMER: Det er ikke alltid håpefulle "American Idol"-deltakere får høre det de vil av brutalt ærlige Simon. Foto: All Over Press
TØFF DOMMER: Det er ikke alltid håpefulle "American Idol"-deltakere får høre det de vil av brutalt ærlige Simon. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Frekk forespørsel!


SEHER.NO: - Paret i 50-årene tilbød meg nesten 60 000 kroner for å komme hjem til dem og gi en bedømmelse over deres seksuelle prestasjoner, forteller Simon Cowell (47) til det amerikanske nyhetsprogrammet "60 minutes".


 - Herren som spurte så ganske respektabel ut. Idiotisk nok takket jeg nei, fortsetter Simon i intervjuet.


Engelskmannen er blitt verdenskjendt som den brutalt ærlige dommeren i American Idol. Han opptrer også som dommer i blant annet det britiske talentprogrammet "X Factor".


Cowell startet sin karriere i plateselskapet EMI, hvor han jobbet seg opp fra gulvet som internpostbud. Han jobbet hardt og endte til slutt opp som musikkprodusent. Hans til tider fornærmende ærlighet begynte allerede da han var fire år og kalte moren sin for en puddel..


LES MER: Ingen Love i Idol


SE HER: Idol-Tones toppløsbilder på avveie
           


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer