TRIO TRUSELØS: Unge berømte kvinner, her representert ved LiLo, Britney og Paris, behøver forståelse, men får ingen genuin støtte fra noen, mener Courtney Thorne-Smith. Foto: All Over Press
TRIO TRUSELØS: Unge berømte kvinner, her representert ved LiLo, Britney og Paris, behøver forståelse, men får ingen genuin støtte fra noen, mener Courtney Thorne-Smith. Foto: All Over PressVis mer

Courtney roman-debuterer

Melrose Place-stjernen ble alkoholiker og fikk spiseforstyrrelser - men hennes nye roman om en fortapt TV-stjerne handler ikke om henne selv...

SEHER.NO: Courtney Thorne-Smith ble superstjerne med rollen som Alison i "Melrose Place" på 90-tallet. Siden ble det "Ally McBeal" og nå sist, sitcom-en "According to Jim", i tillegg til flere spilleflmer.

Nå debuterer 39-åringen som romanforfatter.

"Outside In" handler om en sårbar TV-stjerne, med en dårlig ektemann og en mor uten innlevelse i datterens problemer.

Men det er ingen selvbiografisk roman, hevder forfatteren, som selv har slitt med blant annet alkoholisme som følge av stjernelivet.

- Jeg droppet selvbiografien fordi jeg var berømt, det var hardt for meg, jeg begynte i terapi, jeg hadde problemer med mat, jeg skaffet meg en ernæringsekspert, sier hun til Associated Press.

I stedet peker hun mer generelt på vanskelighetene berømmelse kan føre med seg for unge kvinner.

- Det er så mange unge kvinner i dag som ser så fortapte ut. Og jeg tenker: selvfølgelig er de fortapte. De har ingen rundt seg til å gi dem virkelig, ekte refleksjon. Ingen steder de kan gå og si: "Jeg har en vanskelig dag", hvor noen ikke sier "Vel, du må jobbe uansett, for du betaler regningene mine!" utleder skuespillerinnen, ifølge Associated Press med bildedannende referanse til nitriste situasjoner med Lindsay Lohan eller Britney Spears.

- Du behøver noen som sier: "Det var leit å høre!"' Det virker enkelt, men det er isolerende, spesielt i ung alder, å være berømt, forteller debuterende forfatter Courtney Thorne-Smith.

LES OGSÅ: Tatt på fersken som butikktyv

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.