DUMPET EKTEMANNEN PÅ JULAFTEN: Coyrtney Cox og hennes seks år gamle datter Coco, var sammen med Jennifer Aniston på julaften. Foto: SCANPIX
DUMPET EKTEMANNEN PÅ JULAFTEN: Coyrtney Cox og hennes seks år gamle datter Coco, var sammen med Jennifer Aniston på julaften. Foto: SCANPIXVis mer

- Courtney og Coco var sammen med Jen

Stjernens fraseparerte ektemann var ikke med på julefeiringen.

SEHER.NO: Courtney Cox (46) og hennes datter Coco (6) var sammen med Jennifer Aniston på julaften, 24. desember. Det ble en stille og rolig julefeiring.

- Både Jen og Courtney er slitne etter et langt år. De feiret julen sammen, og fokuserte på å gjøre julen spesiell for Coco, sier en kilde nær Cox til People.
 
Cox og hennes ektemann David Arquette (39), som tok ut separasjon tidligere i år, har forsøkt å gi Coco en god jul, ved å sette av litt familietid.

Kilden forteller at Cox og Arquette ikke har noen problemer med å omgås, men at de syns separasjonen er vanskelig.

- Han har ikke håndtert situasjonen på en god måte. Han er veldig deprimert. På et tidspunkt trodde han at de kom til å bli sammen igjen, men det virker ikke sånn nå. Han tar det hardt.

Likevel, er det fremdeles ingen umiddelbare planer om en skilsmisse. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her er årets største kjendisbrudd