OPPTØYER: Den siste tiden er blitt preget av opptøyer i Paris. Taxisjåførene raser fordi Uber-sjåførene stjeler kundene deres. Rockeren Courtney Love befant seg midt i opptøyene nylig. Foto: Afp
OPPTØYER: Den siste tiden er blitt preget av opptøyer i Paris. Taxisjåførene raser fordi Uber-sjåførene stjeler kundene deres. Rockeren Courtney Love befant seg midt i opptøyene nylig. Foto: AfpVis mer

Courtney Loves bil angrepet med balltrær i Uber-protest

Rasende taxisjåfører i streik skal ha fysisk ha gått til angrep på Courtney Loves bil.

SEOGHØR.NO: Det er ikke bare her til lands at taxibransjen fortviler over den nye Uber-appen, som lar deg booke en bil til en billig penge.

I Paris er imidlertid konflikten tatt et hakk lenger enn i Norge. Der streiker nå drosjesjåførene. De er rasende over at Uber-næringen «stjeler» kundene deres.

En person som virkelig fikk oppleve drosjesjåførenes raseri, var rockesangeren Courtney Love (50).

Da enken etter Nirvana-vokalist Kurt Cobain var i Paris havnet hun plutselig i midten av voldelige opptøyer.

Bilen Love satt i ble angrepet med balltrær laget av metall.

- De angrep bilen vår og holder sjåføren vår som gissel. De slår bilene med metall-balltrær. Dette er Frankrike? Jeg er tryggere i Bagdad. Francois Holland, hvor er politiet? Er det lovlig for folk å angripe besøkende? Få oss til flyplassen! skrev hun på Twitter ifølge Contactmusic.com.

Stjernen dokumenterte også hendelsen på sin egen Instagram-side.Love skal ha vært fanget i egen bil i en time, før hun klarte å komme seg unna opptøyene ved å be om hjelp fra to motorsyklister.

- Hvordan i alle dager kan folk få lov til å gjøre dette? Den første bilen ble ødelagt. Alle dekkene ble ødelagt med kniv.

MANGE SKADET: De siste ukene skal omkring 100 Uber-sjåfører i Paris ha blitt angrepet. Foto: Zuma Press
MANGE SKADET: De siste ukene skal omkring 100 Uber-sjåfører i Paris ha blitt angrepet. Foto: Zuma Press Vis mer
I BEDRE HUMØR: Loves bil ble angrepet i Paris. Her er hun fotografert i tryggere omstendigheter. Foto: Splash News
I BEDRE HUMØR: Loves bil ble angrepet i Paris. Her er hun fotografert i tryggere omstendigheter. Foto: Splash News Vis mer

- Vi betalte noen fyrer på motorsykler for å snike oss ut. Da ble vi jaget av en gjeng med taxisjåfører som kastet steiner. Vi passerte to politifolk, men de gjorde ingenting.

Saken fortsetter under bildet.


De seneste ukene skal omkring 100 Uber-sjåfører ha blitt angrepet av sinte taxisjåfører.

Love kom uskadd fra hendelsen.LES OGSÅ: Brukte heroin da hun var gravid

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.