Courtney ikke i "Idol"

- Vi har ingen planer om å erstatte dommerne, forteller "American Idol"-produsent.

DOMMERE: Randy Jackson, Simon Cowell og Paula Abdul blir værende i stolene sine. Courtney Love er ikke aktuell for produsenten bak "American Idol". Foto: AP/Scanpix
DOMMERE: Randy Jackson, Simon Cowell og Paula Abdul blir værende i stolene sine. Courtney Love er ikke aktuell for produsenten bak "American Idol". Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Ryktene om at Courtney Love skal bli ny dommer i "American Idol" florerer på nettet.

Men i dag går både Loves manager og tv-programmets produsent Nigel Lythgoe ut og forteller at det ikke kommer på tale at Love skal erstatte dommer Paula Abdul, som flere hevder.

Ifølge Us Weekly, fortalte grungelegenden Kurt Cobains enke at hun selv hadde blitt kontaktet av Lythgoe - og at hun var svært glad for tilbudet.

OPERERTE ANSIKTET: Se de skremmende bildene av Courtney

- Jeg ringte ikke Courtney Love, og jeg er redd for at noen har gitt seg ut for å være meg. Courtney Love er en svært talentfull artist, men dommerne i American Idol er Paula, Randy og Simon. Vi har ingen planer om å erstatte noen av dem, sier produsenten ifølge Contactmusic.

Dommerpanelet i den amerikanske versjonen av "Idol" er artisten Paula Abdul, produsenten Randy Jackson og musikkguruen Simon Cowell.

- Det var trolig bare en spøk, forteller en kilde nær Love.

- Hun var sikkert bare drita, sier en annen ...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer