Courtney heier på Britney

Courtney Love har selv vært ute i hardt vær, nå støtter hun Britney.

LOVELY: Det er lenge siden vi har sett Courtne så velpleid. Kanskje hun kan lære Britney noen triks. Foto: Stella Pictures
LOVELY: Det er lenge siden vi har sett Courtne så velpleid. Kanskje hun kan lære Britney noen triks. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Selv om resten av verden syns Britney oppfører seg som en tullebukk for tiden, er den nylig "skjønnhetsopererte" Courtney Love av en helt annen oppfatning.

 

I følge TMZ var den rehabiliterte Love på vei inn i restauranten Mr. Chow i går kveld da paparazzier bombarderte henne med spørsmål om Britney - og hennes aggresive oppførsel. Spears har i den siste uken gått løs på en fotografs bil med en paraply, barbert av seg alt håret, lagt seg inn på rehab tre ganger og allikevel hatt tid til et par rotbløyter. 

 

Courtney ønsket Britney lykke til, på vei inn i restauranten, da en fotograf spurte om hun selv kunne tenke seg og barbere av seg alt håret. Hun svarte noe difust:

 

- Jeg syns det var kult at hun gjorde det. Jeg er dønn alvorlig.

 

Courtney Love var gift med Nirvana-rockelegend og junkie Kurt Cobain, som tok sitt eget liv i 1994 - bare 27 å gammel.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer