FORLOVET FOR ANDRE GANG: Doug Hutchinson og Courtney Stodden lar ikke aldersforskjellen på 35 år hindre dem i å prøve seg på ekteskapet en gang til. Foto: Photoshot
FORLOVET FOR ANDRE GANG: Doug Hutchinson og Courtney Stodden lar ikke aldersforskjellen på 35 år hindre dem i å prøve seg på ekteskapet en gang til. Foto: PhotoshotVis mer

Courtney (19) forlovet seg med eks-mannen (54)

Ni måneder etter separasjonen, har tenåringsbruden funnet tilbake til den 35 år eldre «Den grønne mil»-stjernen Doug Hutchinson.

SEOGHØR.NO: Den amerikanske realitystjernen Coutney Stodden ble kjent som «The Teenage Bride», da hun i 2011 giftet seg med den 35 år eldre «The Green Mile»-stjernen Doug Hutchinson - men hun selv kun var 16 år gammel.

Men i fjor tok lykken slutt, og paret bekreftet at de hadde gått fra hverandre, selv om de fortsatt bodde sammen.

Nå har imidlertid paret funnet tilbake til hverandre - og forlovet seg for andre gang.

Courtney bekrefter selv bruddet på sin Twitter-side.

BEKREFTELSEN: Courtney Stodden bekrefter selv sin andre forlovelse på Twitter Foto: Twitter
BEKREFTELSEN: Courtney Stodden bekrefter selv sin andre forlovelse på Twitter Foto: Twitter Vis mer

- Det er sant, vi har forlovet oss igjen, svarer på hun på spørsmål til en fan.

Mange spekulerte i at årsaken var Courtneys oppførsel, da hun deltok i den britiske utgaven av TV-programmet «Big Brother». Inne i realityhuset skal hun ha flørtet hett med kollegaen Mario Falcone (25).

Selv har Courtney sagt at aldersforskjellen var den utløsende årsaken til bruddet, i tillegg til at Doug ikke klarte å henge med på soverommet.

ELSKER SOSIALE MEDIER: Courtney Stodden er en ivrig bruker av sosiale medier, og legger ofte ut lettkledde bilder av seg selv på Instagram og Twitter. Foto: All Over Press
ELSKER SOSIALE MEDIER: Courtney Stodden er en ivrig bruker av sosiale medier, og legger ofte ut lettkledde bilder av seg selv på Instagram og Twitter. Foto: All Over Press Vis mer

- Vi hadde bra sex. Jeg kommer ikke til å juge, men jeg er en ung jente som vil teste alle forskjellige typer av sex, og han er en eldre mann som vil roe litt ned. Jeg ville bare ha mer sex, sa Stodden til nettsiden TooFab i november.

Selv om hun formelt aldri ble formelt skilt fra Doug, kan det nå gå mot et bryllup nummer to for paret.

Courtneys mor Krista Keller undertegnet papirene på datterens vegne, fordi Courtney på den tiden var mindreårig.

Hun uttrykker stor glede over at datteren og svigersønnen har funnet tilbake til hverandre.

- Courtney har innsett hvor mye hun elsker Doug.

- Da jeg skrev under på vielsesattesten, tror jeg at kjente henne bedre enn hun kjenner seg selv. Jeg er veldig lykkelig over at hun har gjort dette valget, sier Krista til Fox411.

LES OGSÅ: Courtney feirer silikonpuppenes ettårsdag