Courtney (19) forlovet seg med eks-mannen (54)

Ni måneder etter separasjonen, har tenåringsbruden funnet tilbake til den 35 år eldre «Den grønne mil»-stjernen Doug Hutchinson.

FORLOVET FOR ANDRE GANG: Doug Hutchinson og Courtney Stodden lar ikke aldersforskjellen på 35 år hindre dem i å prøve seg på ekteskapet en gang til. Foto: Photoshot
FORLOVET FOR ANDRE GANG: Doug Hutchinson og Courtney Stodden lar ikke aldersforskjellen på 35 år hindre dem i å prøve seg på ekteskapet en gang til. Foto: Photoshot Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den amerikanske realitystjernen Coutney Stodden ble kjent som «The Teenage Bride», da hun i 2011 giftet seg med den 35 år eldre «The Green Mile»-stjernen Doug Hutchinson - men hun selv kun var 16 år gammel.

Men i fjor tok lykken slutt, og paret bekreftet at de hadde gått fra hverandre, selv om de fortsatt bodde sammen.

Nå har imidlertid paret funnet tilbake til hverandre - og forlovet seg for andre gang.

Courtney bekrefter selv bruddet på sin Twitter-side.

- Det er sant, vi har forlovet oss igjen, svarer på hun på spørsmål til en fan.

Mange spekulerte i at årsaken var Courtneys oppførsel, da hun deltok i den britiske utgaven av TV-programmet «Big Brother». Inne i realityhuset skal hun ha flørtet hett med kollegaen Mario Falcone (25).

Selv har Courtney sagt at aldersforskjellen var den utløsende årsaken til bruddet, i tillegg til at Doug ikke klarte å henge med på soverommet.

- Vi hadde bra sex. Jeg kommer ikke til å juge, men jeg er en ung jente som vil teste alle forskjellige typer av sex, og han er en eldre mann som vil roe litt ned. Jeg ville bare ha mer sex, sa Stodden til nettsiden TooFab i november.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer