Courtney (19) feirer silikonpuppenes ettårsdag

- Gratulerer med dagen til tvillingene Boo og Bee!

NETTFEIRING: På bildedelingstjenesten Instagram feiret Courtney Stodden ettårsdagen til silikonpuppene sine med partyhatter og muffins. Foto: All Over Press, Instagram
NETTFEIRING: På bildedelingstjenesten Instagram feiret Courtney Stodden ettårsdagen til silikonpuppene sine med partyhatter og muffins. Foto: All Over Press, Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
BRUDD: I fjor tok forholdet til den 35 år eldre skuespilleren Doug Hutchison slutt. Foto: All Over Press
BRUDD: I fjor tok forholdet til den 35 år eldre skuespilleren Doug Hutchison slutt. Foto: All Over Press Vis mer
GLAD I OPPMERKSOMHET: Stodden er riktignok kun 19 år gammel, men elsker å legge ut lettkledde bilder av seg selv. Foto: DIGITAL/EROTEME.CO.UK/All Over Press
GLAD I OPPMERKSOMHET: Stodden er riktignok kun 19 år gammel, men elsker å legge ut lettkledde bilder av seg selv. Foto: DIGITAL/EROTEME.CO.UK/All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Mange sperret øynene opp da «The Green Mile»-skuespiller Doug Hutchinson som 51-åring giftet seg med den da 16 år gamle blondinen Courtney Stodden.

Siden den gang har Stodden gjort alt for å klamre seg fast til plassen sin i rampelyset. Det innebærer en rekke TV-opptredener, et par forsøk på en karriere innen musikk, og selvsagt også frekke modellbilder.

I fjor tok ekteskapet med Hutchison slutt, angivelig fordi han ikke klarte å tilfredsstille lystene til den unge kjendisen.

Stodden, som nå er 19 år gammel, har flere ganger fikset på sitt unge utseende. For ett år siden la hun inn silikonimplantater, og denne uken var det naturlig nok klart for feiring.

På bildedelingstjenesten Instagram la hun natt til fredag norsk tid ut et bilde av seg selv med partyhatter på hver pupp, og en muffins med ett lys i hånda.

«Gratulerer med den aller første bursdagen til Boo og Bee. Dere jenter rocker!», skrev hun til bildet.

- Jeg er lykkelig og jeg er spent. Jeg føler meg som en liten jente igjen, som har muligheten til å starte helt på nytt. Som 16-åring fikk jeg ekteskapspapirene mine i stedet for førerkortet. Kom igjen, sa Stodden etter ekteskapsbruddet.

Stodden var med i den forrige sesongen av britiske «Celebrity Big Brother», og jobber for tiden med web-serien «Courtney Naturally».

LES OGSÅ: - Jeg føler meg som en liten jente igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer